Τρόπος Ζωής

Ποια είναι η makeup artist που είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του ηθοποιού – Galaksias Portal News

Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τον Αντρέα Γεωργίου και τη Σιμώνη Χριστοδούλου οι οποίοι αποφάσισαν να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Η makeup artist είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου και ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη.

Ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία δέχτηκε και πλέον κυκλοφορεί φορώντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Αντρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας παρά τα σκαμπανεβάσματα που είχαν στη σχέση τους.

Η γνωριμία τους

Η εντυπωσιακή make up artist ζει μόνιμα στην Κύπρο ενώ η πρώτη γνωριμία με τον Αντρέα Γεωργίου έγινε το 2017 όταν η Σιμώνη Χριστοδούλου βρισκόταν ανάμεσα στους συνεργάτες του για τη σειρά, «Το Τατουάζ».

Η σχέση του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου έγινε γνωστή το 2018. Τόσο ο γνωστός ηθοποιός, όσο και η καλλονή σύντροφός του, θέλησαν να κρατήσουν αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Το 2020 το ζευγάρι έκανε μια σπάνια κοινή εμφάνιση, όταν διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εκείνη τη σεζόν εμφανίζονταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός. 

Λίγους μήνες αργότερα και ο Αντρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Σιμώνη Χριστοδούλου…

Ο Αντρέας Γεωργίου μετά την επιτυχία της σειράς «Γη της Ελιάς» φέτος βρίσκεται πίσω από τη νέα μεγάλη δημιουργία του Mega, Famagusta. Ο ηθοποιός – σεναριογράφος πρόσφατα είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη», όπου μεταξύ άλλων είχε ρωτηθεί για την προσωπική του ζωή.

Τα σχέδια γάμου

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη σύντροφό του σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μετά τις εμφανίσεις της make up artist με το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι, τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά μέσα από τα sites της Κύπρου τα οποία αναφέρουν πως ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου είναι πλέον έτοιμοι για το μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

To άρθρο Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Ποια είναι η makeup artist που είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του ηθοποιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button