Επικαιρότητα

«Όχι στις ατζέντες του Σόρος», λέει ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ – Galaksias.com

Ευθείες βολές προς τον Τζόρτζ Σόρος εξαπέλυσε ο νέος πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Ναγίμπ Μπουκέλε σε μια ομιλία του στην Ουάσινγκτον. Ο ηγέτης του Σαλβαδόρ αμφισβήτησε την εξουσία του Σόρος να υπαγορεύει τη δημόσια πολιτική και τους νόμους, αμφισβητώντας το δικαίωμα του δισεκατομμυριούχου φιλάνθρωπου να επιβάλλει το όραμά του σε κυρίαρχα έθνη.

«Με το να μην υποχωρείς, αυτόματα γίνεσαι εχθρός τους και χρησιμοποιούν όλο τους τον μηχανισμό για να προσπαθήσουν να σε καταστρέψουν. Τα έθνη δεν πρέπει να υποκύπτουν σε εξωτερικές επιρροές που έρχονται σε αντίθεση με τις αξίες και την κυριαρχία τους. Ποιος εξέλεξε τον Σόρος για να υπαγορεύσει τη δημόσια πολιτική και τους νόμους;»

Ο ηγέτης του Σαλβαδόρ αμφισβήτησε τη νομιμότητα των προσπαθειών του Σόρος να διαμορφώσει τα πολιτικά τοπία διαφόρων χωρών, τονίζοντας την ανάγκη για αυτοδιάθεση.

Υπογραμμίζοντας την ανθεκτικότητα του Ελ Σαλβαδόρ ενάντια στην επιρροή του Σόρος, ο Πρόεδρος Μπουκέλε δήλωσε με περηφάνια: «Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, ο Σόρος και οι φίλοι του χτύπησαν έναν μεγάλο τοίχο στο Ελ Σαλβαδόρ. Οι κάτοικοι έχουν αποκτήσει ανοσία στις τακτικές του Σόρος. Ο λαός του Ελ Σαλβαδόρ δεν πιστεύει πλέον στις παραπλανητικές αφηγήσεις του».
Ο πρόεδρος ολοκλήρωσε την ομιλία του επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του Ελ Σαλβαδόρ να διατηρήσει την ανεξαρτησία του και να αντισταθεί στις εξωτερικές παρεμβάσεις.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button