Τρόπος Ζωής

Ο Νίκος Συριγμός είναι ένα καθαρό παιδί, βλέπω την κόρη μου ευτυχισμένη – Galaksias Portal News

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την ζωή του, την κόρη του Ελεωνόρα, για τις συνεργασίες του αλλά και για το τραγούδι της Eurovision.

«Καλλιτεχνικά είμαι σε μία καλή φάση, επικοινωνώ την ελληνική κουλτούρα μέσα από τη μουσική στην Αμερική και την Ευρώπη και είμαι και στην «Ακαδημία του Μονάχου».

Λατρεύω τη Μαρίνα Σάττι. Εύχομαι το τραγούδι να πάει καλά, αν και δεν συμφωνώ με την αισθητική του, είναι μία «κατασκευή», ανέφερε αρχικά στην ακπομπή ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Σε ερώτηση σχετικά με την περίοδο του διαζυγίου της κόρης του Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο Γιάννηςη Ζουγανέλης ανέφερε πως «την περίοδο του διαζυγίου της κόρης μου το κυνηγητό από τις κάμερες ήταν κακοποιητικό, δεν είχα το δικαίωμα να απαντάω για τη κόρη μου.

Ο Νίκος Συριγμός είναι ένα καθαρό παιδί με ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Βλέπω την κόρη μου ευτυχισμένη. Υπάρχουν πολλά πράγματα στην τηλεόραση που μου αρέσουν, σε κάποιες προτάσεις όμως δεν ταίριαζα αισθητικά», ανέφερε σχετικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για την τηλεόραση και την παρουσίαση εκπομπής και την γνωριμία του με τον θρυλικό Τζον Λένον αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «θα ήθελα να κάνω μόνος μία σατυρική εκπομπή, άλλα με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ.

Στην Μύκονο είχα δει τον Τζον Λένον και τα έχασα, ήμουν 10 ετών παιδάκι. Με αγκάλιασε και μου είπε ότι έχουμε το ίδιο όνομα».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε: «Ο Σωκράτης Μαχαιρίτσας με κάλεσε να πάω στο μαγαζί του και ήταν και η Μαρία Κάλλας εκεί, δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά της και το φιλί που μου έδωσε στα μαλλιά μου».

To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Νίκος Συριγμός είναι ένα καθαρό παιδί, βλέπω την κόρη μου ευτυχισμένη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button