ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ΑΕΚ χάνει και τον Μπράντον Νάιτ με σοβαρό τραυματισμό – Galaksias Portal News

Οι τραυματισμοί στην ΑΕΚ συνεχίζονται. Σοβαρό το πρόβλημα που αποκόμισε ο Μπράντον Νάιτ στην πρόσφατη αναμέτρηση της Ένωσης με το Περιστέρι, για την Basket League.

Τα νεότερα στην ΚΑΕ ΑΕΚ από τον τραυματισμό του Μπράντον Νάιτ δεν ήταν ευχάριστα. Ο τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, μιας και υπέστη μερική ρήξη περονιαίων τενόντων αριστερού κάτω άκρου και το χρονικό διάστημα της απουσίας δεν προσδιορίζεται από την Ένωση.

Υπενθυμίζεται, ότι εκτός δράσης στην ΑΕΚ -λόγω τραυματισμών- βρίσκονται εδώ και καιρό και οι Τζάστιν Τίλμαν, Τζόρνταν Μόργκαν και Δημήτρης Φλιώνης.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η διάγνωση από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη στο Metropolitan General «έδειξε», ότι και ο Νάιτ υπέστη ζημιά! Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μερική ρήξη περονιαίων τενόντων αριστερού κάτω άκρου, όπερ σημαίνει ο άτυχος αθλητής μας θα απουσιάσει επί μακρόν. Ο Νάιτ ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το Ιατρικό Επιτελείο της ΑΕΚ BETSSON BC.

Ο Νάιτ τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου με Περιστέρι.

Υπενθυμίζεται, ότι λόγω τραυματισμού βρίσκονται εδώ και καιρό εκτός δράσης και οι Τζάστιν Τίλμαν, Τζόρνταν Μόργκαν, και Δημήτρης Φλιώνης.

To άρθρο Η ΑΕΚ χάνει και τον Μπράντον Νάιτ με σοβαρό τραυματισμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button