Τρόπος Ζωής

Δεν φοβάμαι τίποτα λόγω της Νατάσας Παζαΐτη – Galaksias Portal News

“Πριν από 9 χρόνια κανένας δεν έβρισκε τους όγκους μου γιατί ήταν πολύ μικροί χιλιοστά και το βρήκε αυτή. Με έχει ακολουθήσει και την έχω ακολουθήσει σε όλο αυτό το ταξίδι. Δεν φοβάμαι τίποτα λόγω της Νατάσας Παζαΐτη” εξομολογήθηκε η Λήδα Χατζή.

Η Λήδα Χατζή μίλησε στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε λόγω του καρκίνου και στην πολύτιμη βοήθεια της Νατάσας Παζαΐτη.

“Όλα ξεκίνησαν το 2015 και έπιασα ένα γρομπαλάκι στη μασχάλη και τελικά ήταν καρκίνος μαστού μεταστατικός και τρομερά επιθετικός. Έτσι, το 2015 μπήκα σε μία διαδικασία διπλής μαστεκτομής. Χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες. Νόσησα και στον θυρεοειδή πριν από δύο χρόνια.

Τρόμαξα πάρα πολύ, πάγωσα, μου κόπηκαν τα γόνατα. Δεν ήξερα τι να κάνω και μπήκα σε μία διαδικασία ότι θέλω το αύριο και το μεθαύριο.

Κυρίως στην Ελλάδα έχουμε ταμπού με τη λέξη καρκίνο, δεν τη λέμε. Πολύ φίλοι μου φοβόντουσαν, ντρέπονταν πιο πολύ από εμένα. Εγώ πήγα σε φεστιβάλ ταινιών στο Μαρόκο χωρίς περούκα” ανέφερε η Λήδα Χατζή.

“Την Νατάσα Παζαΐτη τη λέω ο άγγελός μου. Ακόμα και στο τηλέφωνό μου την έχω αποθηκεύσει με φατσούλα αγγελάκι. Πριν από 9 χρόνια κανένας δεν έβρισκε τους όγκους μου γιατί ήταν πολύ μικροί χιλιοστά και το βρήκε αυτή.

Με έχει ακολουθήσει και την έχω ακολουθήσει σε όλο αυτό το ταξίδι. Δεν φοβάμαι τίποτα λόγω της Νατάσας Παζαΐτη. Θεωρώ ότι είναι ένας τρομερός επιστήμονας και φανταστικός άνθρωπος.

  

Κάνει λειτούργημα. Έχει σώσει πολύ κόσμο και φίλες μου και είναι πάνα με το χαμόγελο. Σου δίνει την ελπίδα και είναι αυτός ο άνθρωπος που δεν φοβάσαι τίποτα” πρόσθεσε η Λήδα Χατζή.

To άρθρο Λήδα Χατζή: Δεν φοβάμαι τίποτα λόγω της Νατάσας Παζαΐτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button