Κόσμος

Μαθαίνει τον αντίπαλό του στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός – Galaksias.com

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague, παίρνουν… σειρά τα Play-In (θέσεις 7-10), οι τρεις αναμετρήσεις των οποίων θα συμπληρώσουν τις θέσεις 7-8 στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα πρώτα δύο παιχνίδια των Play-In διεξάγονται σήμερα (16/4), με το ένα από αυτά να έχει άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς το αποτέλεσμά του θα κρίνει τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η έβδομη στην κανονική περίοδο Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται στο ουδέτερο Βελιγράδι την όγδοη Μπασκόνια (16/4, 20:00) σε μονό αγώνα, με τον νικητή αυτής της μονομαχίας να καταλαμβάνει την έβδομη θέση και να αντιμετωπίζει στα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για τα Play-In (16/4, 21:00), η Αναντολού Εφές, η οποία κατετάγη ένατη στην κανονική περίοδο, θα υποδεχθεί σε μονό αγώνα στην Κωνσταντινούπολη την δέκατη Βίρτους Μπολόνια.

Ο ηττημένος αυτού του αγώνα αποκλείεται από τη διοργάνωση, ενώ ο νικητής θα αναμετρηθεί με τον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπασκόνια με έπαθλο την όγδοη θέση στα πλέι οφ, ο κάτοχος της οποίας θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την πρωτοπόρο στη regular season Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button