ΕνημέρωσηΟικονομία

Μπήκε κι ο Σπόραρ στην αποστολή – Galaksias Portal News

Ενισχυμένος και με τον Αντράζ Σπόραρ θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στον αγώνα για την 25η αγωνιστική της Super League (28/2, 21:00, Cosmote Sport 1).

Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός, που ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στο δικέφαλο μηριαίο μυ τις τελευταίες 4-5 μέρες, προπονήθηκε σε φουλ ένταση την Τρίτη (27/2) και τέθηκε στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, επανέρχονται στο αγωνιστικό πλάνο του Τούρκου τεχνικού τόσο ο Μπερνάρ Ντουάρτε, που εξέτισε την ποινή του κι αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, όσο κι ο Άνταμ Τσέριν ο οποίος ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν επί δυόμισι εβδομάδες..

Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος θα προσπαθήσει να προλάβει τον κυριακάτικο (3/3) αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν για άλλο ένα παιχνίδι ο ανέτοιμος Χουάνκαρ που ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι Γεντβάι και Βέρμπιτς που έκαναν θεραπεία, ενώ εκτός λόγω της αποβολής του στον αγώνα με την Κηφισιά έμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 22 παίκτες, οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button