ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Έρχεται βαρύ πρόστιμο για τη Νάπολι και τον Ντε Λαουρέντις – Galaksias Portal News

Η Νάπολι και ο ιδιοκτήτης της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο βαριάς χρηματικής ποινής, καθώς ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του συλλόγου έσπρωξε έναν οπερατέρ στη διάρκεια συνέντευξης.

Ο επιθετικός της ιταλικής ομάδας, Ματέο Πολιτάνο, μιλούσε στο γήπεδο στο Sky Sports Italia, εν όψει του δεύτερου αγώνα της ομάδας του στους «16» του Champions League εναντίον της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς η συνέντευξη μεταδιδόταν ζωντανά, ο 74χρονος Ντε Λαουρέντις την διέκοψε φωνάζοντας: «Πολιτάνο! Πολιτάνο! Με σας (Sky) δεν επιτρέπεται να μιλήσει».

Αιφνιδιασμένος ο Πολιτάνο απομακρύνθηκε καθώς ο πρόεδρος της Νάπολι συνέχισε να προσβάλλει όσους διεξήγαγαν τη συνέντευξη και στη συνέχεια σπρώξει τον χειριστή της κάμερας, ο οποίος αγωνίστηκε για να διατηρήσει την ισορροπία του.

Ο Ντε Λαουρέντις ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες του είχαν εξουσιοδότηση να μιλήσουν μόνο με τον δημοσιογράφο του Sky Τζανλούλα Ντι Μάρτζο και όχι με τον συνάδελφό του Μάσιμο Ουγκολίνι, ο οποίος διεξήγαγε τη συνέντευξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Sky έχει το δικαίωμα να πραγματοποιεί συνεντεύξεις πριν από τον αγώνα λόγω του πακέτου τηλεοπτικών δικαιωμάτων που συμφωνήθηκε με την UEFA, διοργανωτή του Champions League.

Η UEFA φαίνεται τώρα έτοιμη να επιβάλει πρόστιμο τόσο στη Νάπολι όσο και στον Ντε Λαουρέντις για το περιστατικό, λόγω παραβίασης της τηλεοπτικής συμφωνίας.

Ως απάντηση στο περιστατικό ο διευθυντής του Sky, Φεντερίκο Φέρι, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ακόλουθη ανάρτηση:

«Το Sky Sport αποφασίζει ποιος κάνει συνεντεύξεις στο Sky Sport. Είμαι άφωνος γι΄ αυτό που συνέβη στον δημοσιογράφο και τον εικονολήπτη μας. Το καταδικάζω χωρίς άλλα σχόλια. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Θα προχωρήσουμε όπως πάντα, με επαγγελματισμό, ακρίβεια, αξιοπιστία και ευγένεια».

Είναι η συνέχεια ενός μοτίβου εχθρότητας μεταξύ του Ντε Λαουρέντις και των ΜΜΕ. Στους παίκτες της Νάπολι έχει επίσης απαγορευτεί να μιλήσουν με τον τηλεοπτικό σταθμό DAZN, ο οποίος μεταδίδει όλους τους αγώνες της Serie A στην Ιταλία.

Ο Λουίτζι Ντε Σιέρβο, διευθύνων σύμβουλος της Serie A, το έκρινε ως παραβίαση της σύμβασης του πρωταθλήματος με την DAZN, κάτι που είχε ως συνέπεια να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ στους «Παρτενοπέι».

Η Νάπολι κέρδισε τον πρώτο της τίτλο στη Serie A μετά από 33 χρόνια την περασμένη σεζόν, αλλά βρίσκεται στην έβδομη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος φέτος, 31 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ίντερ 10 αγωνιστικές πριν τη λήξη.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button