Υγεία & Διατροφή

Δείτε την Έιμι Γουάινχαουζ να τραγουδάει το «In My Bed» στα γυρίσματα του βίντεο το 2004

Mε αφορμή την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της Έιμι Γουάινχαουζ  με τον τίτλο «Frank» κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο που περιλαμβάνει εικόνες από τα αρχικά γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «In My Bed» του 2004.

Το νέο βίντεο συμπίπτει επίσης με την άφιξη της Picture Disc Edition του «Frank», σύμφωνα με ανακοίνωση της Island Records.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλάνα η αείμνηστη σταρ περπατάει μόνη της σε ένα λόμπι ξενοδοχείου, καθώς τραγουδά στην κάμερα. Σε μια απόκλιση από το χαρακτηριστικό της χτένισμα, η 20χρονη τότε τραγουδίστρια εμφανίζεται ανανεωμένη με τα μαλλιά της να κυματίζουν πίσω της καθώς ανεβαίνει τις σκάλες του ξενοδοχείου με μια κιθάρα στο χέρι.

Επίσης εμφανίζεται σε μερικά κρυφά πλάνα καθώς περιμένει να γυρίσει σκηνές για το βίντεο όταν μια κλακέτα εμφανίζεται μπροστά από το πρόσωπό της. Στη συνέχεια ανεβαίνει στη σκηνή σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου και εμφανίζεται με μια μπάντα πίσω της. Το βίντεο τελειώνει με ένα κοντινό πλάνο της τραγουδίστριας να κοιτάζει την κάμερα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτότυπο μουσικό βίντεο ήταν σε σκηνοθεσία Πολ Γκορ (Paul Gore) και κυκλοφόρησε στις 5 Απριλίου του 2004.

Όπως αναφέρει το People, το μοναδικό διπλό βινύλιο του «Frank» που θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνει τα τραγούδια «Take The Box», «Stronger Than Me», «F**k Me Pumps» και «In My Bed». Περιέχει αυθεντικές εικόνες του εξωφύλλου και άλλες δύο φωτογραφίες από το φακό της Βάλερι Φίλιπς (Valerie Phillips) από τη φωτογράφηση του 2003.

Η ταλαντούχα Έιμι Γουάινχαουζ έφυγε από την ζωή στις 23 Ιουλίου του 2011, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button