ΕνημέρωσηΟικονομία

Παραιτήθηκε από αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – «Παραμένω στις επάλξεις» – Galaksias Portal News

Την επιστολή παραίτησής του από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ο Γιώργος Βασιλειάδης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «μετά την τελευταία συνεδρίαση της ΠΓ θεώρησα ορθό και σας ενημέρωσα ότι αμέσως μετά το συνέδριο του κόμματος, πιστεύω ότι επήλθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να επαναφέρω στο κόμμα την ήδη κατατεθείμενη προς τον Αλέξη Τσίπρα και εσένα παραίτηση μου από τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΕ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας τόνισε: «Παραμένοντας στις επάλξεις του κόμματος ως μέλος της ΚΕ, προχωράμε μπροστά όλοι μαζί για την πρώτη μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών».

Αναλυτικά η επιστολή:

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση, δημοσιεύω και την επιστολή της παραίτησης μου. Ευχαριστώ τον Αλέξη Τσίπρα και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν. Και ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλες/ους.

“Σύντροφε Πρόεδρε, αγαπητέ Στέφανε

Από την ημέρα της εκλογής σου οικοδομήσαμε μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, η οποία φρονώ ότι υπάρχει μέχρι σήμερα. Εξέφρασα πάντα την άποψή μου, τη γνώμη ή ακόμη και τις διαφωνίες μου όπως καταστατικά το κόμμα προβλέπει και προσπάθησα να προστατεύσω το κύρος των οργάνων μας από διαρροές που υποβαθμίζουν τόσο την λειτουργία μας όσο και το κύρος των οργάνων.

Μετά την τελευταία συνεδρίαση της ΠΓ θεώρησα ορθό και σας ενημέρωσα ότι αμέσως μετά το συνέδριο του κόμματος, πιστεύω ότι επήλθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να επαναφέρω στο κόμμα την ήδη κατατεθείμενη προς τον Αλέξη Τσίπρα και εσένα παραίτηση μου από τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΕ.

Η κίνησή μου αυτή επουδενί επηρεάζει την πεποίθησή μου πως ο αναγκαίος κοινωνικός μετασχηματισμός και η προοδευτική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως κινητήριου μοχλού του προοδευτικού πόλου του πολιτικού συστήματος. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να κοιτάμε το αύριο και όχι το χθες. Να τείνουμε χείρα συνεννόησης για τα κομβικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, απέναντι στα αδιέξοδα που δημιουργεί ο νεοφιλελευθερισμός. Και να επιδείξουμε σοβαρότητα ώστε η κοινωνία να μην πέσει έρμαιο του λαϊκισμού της ακροδεξιάς και της μισαλλοδοξίας που έχει ρίξει το φαιό πέπλο της στην Ευρώπη.

Με σοβαρότητα να αποδείξουμε ότι είμαστε συνομιλητές της κοινωνίας και ο πολιτικός φορέας που μπορεί να εγγυηθεί ένα άλλο δρόμο. Στα διλήμματα που θέτει η κυρίαρχη ιδεολογία και στους ρόλους που θέλουν να μας περιορίσουν, να απαντάμε με πολιτικές. Κοινωνικό κράτος για όλους. Υψηλού επιπέδου δωρεάν δημόσια παιδεία, πρόσβαση στα πολιτισμικά αγαθά, εργασιακά δικαιώματα με μισθό αξιοπρέπειας για όλους. Πράσινες πολιτικές χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς και ενεργειακή φτώχεια. Για ένα μέλλον που μας αξίζει.

Παραμένοντας στις επάλξεις του κόμματος ως μέλος της ΚΕ, προχωράμε μπροστά όλοι μαζί για την πρώτη μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών. Και απέναντι σε όλους και σε όλα, στεκόμαστε όρθιοι και διεκδικούμε ένα κόμμα δυνατό για ένα καλύτερο αύριο, με ελπίδα και προοπτική.

ΜΣΧ Γιώργος Βασιλειάδης Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button