Τρόπος Ζωής

Κανόνιζαν ώστε οι πελάτες να πληρώνουν με… κοκαΐνη – Galaksias Portal News

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το νέο κύκλωμα μαστροπείας, με έξι μέχρι στιγμής συλληφθέντες, που εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Η «Ζούγκλα» φέρνει στο φως την κατάθεση μίας ανήλικης κοπέλας που έβλεπε, όπως ισχυρίζεται, πώς λειτουργούσε το κύκλωμα.

Αποκαλύπτει τον ηγετικό ρόλο της 25χρονης «Μαρίας», η οποία – όπως τονίζει το κορίτσι – κανόνιζε τα πάντα: Ραντεβού με πελάτες, αλλά και την αμοιβή. Το νεαρό κορίτσι όμως κάνει ακόμη μία αποκάλυψη: Η «Μαρία» ήταν εκείνη που κανόνιζε κορίτσια να πληρωθούν για τα ερωτικά ραντεβού με κοκαΐνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερώτηση: Γνωρίζεις αν ποτέ, ξέρω εγώ, τα κορίτσια ή κάποιος άλλος πήγαινε με άνδρες όχι μόνο για χρήματα, αλλά και για κάποιο άλλο είδος; Δηλαδή, να ανταλλάξουν κάτι;

Μάρτυρας: Ναι, για κοκαΐνη.

Ερώτηση: Δηλαδή, η συνεννόηση ήταν σεξ και μετά η πληρωμή ήταν με…;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάρτυρας: Ναρκωτικά.

Ερώτηση: Με ναρκωτικά;

Μάρτυρας: Ναι, δεν νομίζω με κάτι άλλο, αυτό.

Ερώτηση: Τι ξέρεις γύρω από αυτό; Δηλαδή, πώς γινόταν η συνεννόηση; Ποιος έκανε τη συνεννόηση;

Μάρτυρας: Το ίδιο και με τα λεφτά, απλά άλλαζε τα λεφτά με την κοκαΐνη, το ίδιο ακριβώς.

Ερώτηση: Δηλαδή ποιος έκανε τη συνεννόηση;

Μάρτυρας: Η Μαρία. Η Μαρία τα έκανε και μετά ένας συγκεκριμένος, μετά τα κορίτσια μιλάγανε από μόνες τους μαζί του, μαζί του βγαίνανε για αυτό.

Ερώτηση: Εσύ τι ήξερες για αυτόν άνθρωπο;

Μάρτυρας: Τίποτα ότι δίνει κόκα για να κάνει κάτι με τα κορίτσια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, προέκυψε ότι ένας από τους κατηγορούμενους συναντήθηκε σε ερωτικό ραντεβού με δύο ανήλικες σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό τον Οκτώβριο του 2023 και «πλήρωσε» με κοκαΐνη.

Η μάρτυρας αποκάλυψε τον «τιμοκατάλογο» της «Μαρίας» για τα ερωτικά ραντεβού των ανήλικων κοριτσιών. Σύμφωνα με τα όσα είπε, η τιμή προκαθοριζόταν.

Ερώτηση: Η Μαρία πώς τους έβρισκε τους πελάτες;

Μάρτυρας: Μέσω ενός πρώην της; Δεν έχω καταλάβει. Από έναν πρώην της νομίζω ότι τους ξέρει.

Ερώτηση: Θυμάσαι το όνομά του;

Μάρτυρας: Όχι. Πριν πολύ καιρό, χρόνια. (Πριν) από πέντε χρόνια.

Ερώτηση: Τι πριν πέντε χρόνια;

Μάρτυρας: Τα είχανε.

Ερώτηση: Είναι οκ, αλλά αυτό που μου λες είναι πρόσφατα, τώρα. Αφού μου λες τον Ιούνιο ξεκίνησε όλο αυτό, είναι πρόσφατο;

Μάρτυρας: Ναι, ναι, ναι. Ναι, αλλά από όσο την έχω ρωτήσει μου έχει πει ότι τους ξέρει από έναν πρώην της, τους είχε γνωρίσει και ότι μιλάει ακόμα μαζί τους με μερικούς. Και έχει μπει σε όλο αυτό.

Η μάρτυρας αποκάλυψε τα ονόματα ανήλικων κοριτσιών που πήγαιναν σε ερωτικά ραντεβού με αμοιβή που έφτανε ακόμη και τα 500 ευρώ. Η συμφωνία – όπως λέει – με τη «Μαρία» ήταν να παίρνει 50 ευρώ, αν η αμοιβή ήταν έως 300 ευρώ και 100 ευρώ, αν δίνονταν από τον πελάτη περισσότερα χρήματα.

Οι έξι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν αύριο, Παρασκευή 22 Μαρτίου, στην 17η τακτική ανακρίτρια, με βαριές κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η εμπορία ανθρώπων.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button