Τρόπος Ζωής

Πέθανε ο πατέρας της – Galaksias Portal News

Βαρύ πένθος για τη Μαρίνα Σάττι μετά την είδηση πως πέθανε ο πατέρας της πριν λίγες ώρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι πέθανε σήμερα (02.04.2024) έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Αθήνα με μαμά από την Ελλάδα και μπαμπά από το Σουδάν. Οι γονείς της γνωρίστηκαν στην πρωτεύουσα την περίοδο που σπούδαζαν ενώ όταν η Μαρίνα Σάττι ήταν έφηβη αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο ενώ ο πατέρας της επέστρεψε στη γενέτειρά του.

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη η Μαρίνα Σάττι για την οικογένειά της

Ο πατέρας της τραγουδίστριας επέστρεψε στο Σουδάν μετά τον χωρισμό και έφτιαξε ξανά τη ζωή του έχοντας αποκτήσει άλλη μία κορούλα με τη νέα του σύζυγο.

Η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision, τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας, με το τραγούδι «Ζάρι».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button