Τρόπος Ζωής

“Θα φύγω, γέννα εσύ” μου είπε η Ελισάβετ, δεν άντεχε άλλο – Galaksias Portal News

«Ήμουν μέσα τη στιγμή του τοκετού και θεωρώ θαύμα την γέννηση» ομολογεί ο Ταξιάρχης Χάνος.

Πίσω στις στιγμές που η πρώην σύζυγος του, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εγκυμονούσε την κορούλα τους, Μαρία γύρισε ο Ταξιάρχης Χάνος όταν συνάντησε την καλή του συνάδελφο, Τζένη Θεωνά το απόγευμα της Κυριακής (14.04.2024) στο νέο επεισόδιο της εκπομπής “Μαμά-δες” στην ΕΡΤ. 

«Ήμουν μέσα τη στιγμή που γέννησε η Ελισάβετ, θεωρώ θαύμα την γέννηση. Το ότι σκίζεται δηλαδή ένας άνθρωπος, μια γυναίκα μοιράζεται στα δυο και εκείνη τη στιγμή βγαίνει η ζωή νομίζω ότι είναι το πιο ιερό πράγμα.

Πρώτα απ’ όλα, όταν έμεινε έγκυος η Ελισάβετ άλλαξε όλη της η φύση. Ήταν οι πιο ωραίες ώρες, μέρες, μήνες που περάσαμε. Είχε χαλαρώσει, ήταν ηρεμότατη και ευτυχισμένη. Έτρωγε, έπαιζε χαρτιά, ήταν μια θεά. Είχε γίνει μια χαρά, ήταν ευτυχισμένη και γεμάτη» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Όλο αυτό λοιπόν ηρεμούσε και το σπίτι. Δεν είχαμε εντάσεις, ας πούμε, που μπορεί να είχαμε σε άλλες περιπτώσεις όπως έχουν όλοι. Εκεί όμως είχε χαλαρώσει, ήταν το πράγμα όλο “εγώ τώρα γεννάω, είμαι έγκυος και σκάστε όλοι! Μην με ενοχλείτε”. 

Είναι μια καινούργια γέννα και για σένα, ξαναγεννιέσαι δηλαδή με έναν τρόπο. Με την έννοια του ότι δεν θυμόμαστε μέχρι δύο χρονών τι μας έκαναν, πολύ σοφά βέβαια, δίνεται όμως έτσι η ευκαιρία να αναπληρώσουμε αυτά τα χρόνια».

  

«Το φοβερό στην ώρα του τοκετού είναι, όταν ήμασταν και οι δυο μέσα, στις οδύνες, γιατί έκανε η Ελισάβετ τις ανάσες της, κάποια στιγμή μου λέει “θα φύγω, γέννα εσύ”. Σηκώθηκε να φύγει γιατί δεν άντεχε άλλο, πονούσε πολύ. Μετά όμως, στην πρώτη βραδιά ήταν και οι δυο ίδιες την ώρα που κοιμόντουσαν» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Ταξιάρχης Χάνος στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

To άρθρο Ταξιάρχης Χάνος: “Θα φύγω, γέννα εσύ” μου είπε η Ελισάβετ, δεν άντεχε άλλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button