ΑθλητικάΕνημέρωση

Νέο σενάριο για ανταλλαγή του Μπόμπι Πόρτις με τον Άντριου Γουίγκινς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Galaksias Portal News

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν ξεκινήσει άσχημα τη νέα περίοδο με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο τους και τα σενάρια για ανταλλαγή έχουν “φουντώσει”, με νέο δημοσίευμα να φέρνει στο προσκήνιο τον Άντριου Γουίγκινς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, για τα “ελάφια” του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γουίγκινς κατέκτησε το πρωτάθλημα δύο χρόνια πριν, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αλλά πέρυσι έχασε ένα μεγάλο μέρος της σεζόν και ακόμη δεν έχει επιστρέψει στα ίδια επίπεδα απόδοσης, γεγονός που μπορεί να τον φέρει στους Μιλγουόκι Μπακς.

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον ένα νέο ρεπορτάζ του yahoo sports, το οποίο τον συνδέει με μία ανταλλαγή που θα περιλαμβάνει των Μπόμπι Πόρτις από τους Μπακς. Ο Αμερικανός σέντερ είναι από τους αγαπημένους των οπαδών στα “ελάφια”, αλλά και το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο για μία ενδεχόμενη ανταλλαγή, οπότε το μέλλον του στην ομάδα δεν είναι ασφαλές. Οι Γουόριορς χρειάζονται μάλιστα ψηλό και ο Πόρτις είχε κερδίσει την εκτίμηση του προπονητή τους, Στιβ Κερ, στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, στο πρόσφατο μουντομπάσκετ.

To άρθρο Μιλγουόκι Μπακς: Νέο σενάριο για ανταλλαγή του Μπόμπι Πόρτις με τον Άντριου Γουίγκινς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button