Υγεία & Διατροφή

«Προστατέψτε την ομάδα, μην απαντάτε σε κάθε είδους προκλήσεις» – Galaksias Portal News

Ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδας του εξέδωσε ο Ολυμπιακός με αφορμή το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:45) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague.

Σε αυτήν οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα αποκλειστικά με τη δύναμη της φωνής τους, να μην κάνουν χρήση Laser και καπνογόνων και να μην απαντήσουν σε κανενός είδους πρόκληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση:

«ΠΑΜΕ να δώσουμε ΜΑΖΙ μια ακόμη μάχη, βασιζόμενοι σταθερά στην δύναμη της φωνής μας και μόνο!

Το ΣΕΦ θα είναι και απόψε (14/03, 19:45) ασφυκτικά γεμάτο, καθώς εδώ και εβδομάδες τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έχουν ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πάνω από όλα να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ την ομάδα μας!

Στηρίξτε την προσπάθεια του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη δύναμη της φωνής σας, ΜΗΝ κάνετε χρήση Laser και καπνογόνων και ΜΗΝ απαντήσετε σε κανενός είδους πρόκληση.

Μετά και τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Ν. 2725/199 και τις διευρυμένες αρμοδιότητες που προβλέπονται για τη ΔΕΑΒ, είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα όπου χρειάζεται η βοήθεια και η συμβολή όλων των φιλάθλων.

Προκειμένου να απολαύσουμε άπαντες την αναμέτρηση, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ…

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 17:45). Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο ΣΕΦ αρκετά νωρίς, καθώς υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου λίγο πριν το τζάμπολ.

Σας ενημερώνουμε οτι τόσο εντός όσο και περιμετρικά των θυρών του γηπέδου, λειτουργεί σύστημα καμερών υψηλής ευκρίνειας σύμφωνα με τον νόμο και πως οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά καταγράφεται και θα τιμωρηθεί βάσει νόμου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.

Σας παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη χρήση επιπλέον προσωπικού, προσπαθεί να βελτιώσει την διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων του αγώνα.

Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking Valet, A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι χωρίς δικαίωμα χρήσης του parking να μην πλησιάσουν το γήπεδο καθώς δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους, καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου.

Λόγω του ότι ο αγώνας είναι sold out και ο όγκος των φιλάθλων θα είναι μεγάλος, παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των ανωτέρω».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button