ΕνημέρωσηΟικονομία

Οικονόμου: Η στήριξη για ρεύμα και φυσικό αέριο θα συνεχιστεί, όσο κρατούν οι ανατιμήσεις

«Θα συνεχιστεί η στήριξη της Κυβέρνησης, σε ό,τι αφορά την ενέργεια -το ρεύμα και το φυσικό αέριο– για όσο κρατούν αυτές οι ανατιμήσεις», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι το Φεβρουάριο διατέθηκαν 350 εκατ. ευρώ και όσα απαιτηθεί θα δοθούν το Μάρτιο, «προκειμένου -όχι να μηδενίσουμε, να είμαστε ειλικρινείς, στον κόσμο δεν μπορεί να λέμε ψέματα- να σταθούμε στο πλευρό του, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας».

Είναι σαφές, συνέχισε, ότι όσο η κατάσταση επιδεινώνεται στα καύσιμα, στο ρεύμα, στο φυσικό αέριο, υπάρχουν μεγάλα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας που χρειάζονται και επιπλέον στήριξη, πέραν αυτής της οριζόντιας.

«Όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός, θα δούμε στοχευμένες παρεμβάσεις. Αυτό που συζητείται είναι το ύψος και η περίμετρός τους. Θέλω, όμως, να είμαι καθαρός. Πρέπει να είμαστε πολύ μετρημένοι, πολύ προσεκτικοί, γιατί η σταθερότητα και η σοβαρότητα στο εσωτερικό είναι ο δρόμος για να αντιμετωπίσουμε τέτοιες δυσκολίες. Όταν θα είμαστε έτοιμοι -δεν θα αργήσουμε- θα υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις», ανέφερε σημειώνοντας πως η κυβέρνηση θα πει συγκεκριμένα πράγματα στον κόσμο, πάντοτε στα πλαίσια των δημοσιονομικών αντοχών.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger