ΑθλητικάΕνημέρωση

Ήττες για Ισπανία και Τουρκία – Όλα τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς των «παραθύρων» – Galaksias Portal News

Η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Τσεχία αύριο (23/2) στο ΣΕΦ για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, τα οποία ξεκίνησαν με μία μεγάλη έκπληξη, αφού η Λετονία έκανε διπλό με 79-75 μέσα στην Ισπανία.

Ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε μετά από 319 μέρες στην αγωνιστική δράση και είχε 11 πόντους στο ματς, αλλά η Ισπανία τα βρήκε… σκούρα κόντρα στη Λετονία και μάλιστα γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Ο Ρίχαρντς Λόμα με 18 πόντους και 7 ασίστ, οδήγησε τους Λετονούς στο σπουδαίο διπλό, ενώ για τη “ρόχα”, ο Μπιριθουέλα με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, με τον Χουάντσο του Παναθηναϊκού να έχει 8 πόντους με 2/9 σουτ.

Από τα άλλα παιχνίδια στα “παράθυρα” του Ευρωμπάσκετ, ξεχώρισε η ήττα της Τουρκίας του Εργκίν Αταμάν από την Ιταλία με σκορ 87-80. Ο Νίκολο Μέλι με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ για τους ηττημένους του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο Μπιμπέροβιτς είχε 27 πόντους ως νέος νατουραλιζέ των Τούρκων, αλλά δεν απέτρεψε τη νίκη των Ιταλών.

Τα αποτελέσματα στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ

Α’ Όμιλος

Σλοβενία – Ουκρανία 87-73

Πορτογαλία – Ισραήλ 70-72

Β’ Όμιλος

Ισλανδία – Ουγγαρία 70-65

Ιταλία – Τουρκία 87-80

Γ’ Όμιλος

Σλοβακία – Βέλγιο 60-75

Ισπανία – Λετονία 75-79

Δ’ Όμιλος

Γερμανία – Μαυροβούνιο 85-61

Σουηδία – Βουλγαρία 84-70

To άρθρο Προκριματικά Ευρωμπάσκετ: Ήττες για Ισπανία και Τουρκία – Όλα τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς των «παραθύρων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button