Τρόπος Ζωής

Απάντησα σε σχόλιο για την Αλεξάνδρα, ήταν σεξιστικό, έτρεμα – Galaksias Portal News

«Αν κάποιος σου πει, ότι δεν τσακώνεται με τον σύντροφο του, κάτι δεν πάει σωστά» λέει ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο γνωστός τραγουδιστής δηλώνει ότι δεν θα έμπαινε ξανά στο Survivor ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε σήμερα (25.01.2024) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον… ψυχολόγο Γιώργο Κρικοριάν και δεν έκρυψε ότι μικρός «ήμουν ζιζάνιο, όμως πάντα καλοπροαίρετα».

«Μια φορά στο σχολείο είχα φέρει βαφλιέρα και έφτιαχνα στους συμμαθητές μου τσάμπα βάφλες, πήρα αποβολή» είπε γελώντας.

Η συζήτηση πήγε στο μεγάλο κεφάλαιο έρωτας και ο τραγουδιστής είπε: «Όταν ερωτεύτηκα ήταν όλα διαφορετικά. Δηλαδή η όρεξη που είχα για δουλειά, το νόημα που έβρισκα σε άλλα πράγματα. Σαν να έχεις να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς από άλλον έναν άνθρωπο, που τα έχετε όλα ίσα».

Για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, είπε: «Την Αλεξάνδρα την γνώρισα όταν πήγαινε ακόμη σχολείο. Της είχα πάει έναν συγκεκριμένο καφέ, που είχε πει ότι της άρεσε. Ήρθε στο μαγαζί που δούλευα τότε. Είχαμε επικοινωνία καθημερινή. Βγήκαμε και έτσι καταλήξαμε μαζί. Φυσικά και τσακωνόμαστε. Αν κάποιος σου πει, ότι δεν τσακώνεται με τον σύντροφο του, κάτι δεν πάει σωστά».

Για την δημιουργία οικογένειας, ο Ηλίας Μπόγδανος είπε: «Για τώρα η δημιουργία οικογένειας ή ο γάμος, δεν είναι το επόμενο βήμα. Θεωρώ ότι το επόμενο βήμα έχει γίνει, από τη στιγμή που επίσημα μένουμε μαζί και κάνουμε πλάνα και όνειρα για το μέλλον. Χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα γίνουν τώρα».

Για το τραγούδι και την καριέρα του, παραδέχτηκε ότι: «Δεν περίμενα ότι θα βιοπορίζομαι ποτέ από το τραγούδι».

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του στο Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος είπε: «’Όταν βγήκα ένιωθα λίγο περίεργα, έγιναν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν γιατί δεν ήταν ακριβώς έτσι. Επέλεξα να μη μπω στη διαδικασία να βγαίνω και να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, γιατί ξέρω ότι είναι ένας φαύλος κύκλος. Δεν θα ξαναέμπαινα στο Survivor, ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου. Έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει!».

Ο Ηλίας Μπόγδανος, απάντησε και για την ρήξη που είχε φημολογηθεί ότι υπήρξε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Ηλία Γκότση. «Τον λατρεύω τον Κωνσταντίνο. Εγώ στο μυαλό μου, δεν είχα καν ότι έχουμε έρθει σε ρήξη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Σε αντίθεση με τον Ηλία Γκότση, η ιστορία με πίκρανε και με στεναχώρησε. Δεν μου αρέσει να “πουλάω” τον εαυτό μου για μια κόντρα» είπε.

  

Στο τέλος απάντησε και για τη διαχείριση θυμού: «Τα πάω πολύ καλά με τη διαχείριση θυμού. Μόνο μια φορά έτυχε να απαντήσω σε σχόλιο για την Αλεξάνδρα, που με πείραξε πολύ, εκείνη τη στιγμή έτρεμα».

Όσον αφορά τη διατροφή του: «Προσέχω πολύ. Τρώω πλέον μόνο κοτόπουλο και ψάρι και ευελπιστώ , μέσα στο 2024, να τρώω μόνο ψάρι, για πολλούς λόγους. Κυρίως ιδεολογικούς».

To άρθρο Ηλίας Μπόγδανος: Απάντησα σε σχόλιο για την Αλεξάνδρα, ήταν σεξιστικό, έτρεμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button