Υγεία & Διατροφή

«Αποκλείεται να βίαζε την εγγονή μας», λέει η σύζυγος του 78χρονου – Galaksias Portal News

Μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης ήρθε στη δημοσιότητα σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, καθώς ένα κορίτσι στο Κερατσίνι κατήγγειλε πως ο 78χρονος παππούς του το βίαζε από το 2017, όταν εκείνο ήταν 9 ετών, μέχρι και το 2019.

Ο 78χρονος συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή του Πειραιά για τον βιασμό της ανήλικης και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος με χρήση σωματικής βίας, χρησιμοποιώντας την υπέρτερη φυσική του δύναμη έναντι ενός μικρού παιδιού, το ακινητοποιούσε και το εγκλώβιζε για να προχωρά στις αρρωστημένες του πράξεις. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ασελγούσε στην εγγονή του όταν το παιδί επισκεπτόταν το σπίτι του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε μόνος με τη μικρή και η σύζυγός του και η μητέρα του παιδιού βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Αρνείται τα πάντα η γιαγιά της ανήλικης

Η γιαγιά της 14χρονης και σύζυγος του 78χρονου μίλησε στο Star και διέψευσε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι το παιδί λέει ψέματα. «Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ. Δεν είναι ότι ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Ήμουνα εδώ! Και η μητέρα της. Δεν μπορεί να είμαι με έναν άνδρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής! Σε παρακαλώ!», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button