ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Kέντρικ Ναν στο Game Time για τους φίλους του Παναθηναϊκού, το σερί στις βολές και το ΟΠΑΠ Final 8

Ο Αμερικάνος άσος των «πράσινων» μιλάει για τη ζωή στην Ελλάδα, φτιάχνει τη δική του Dream Team και απαντά σε αθλητικά και όχι μόνο διλήμματα.   

Οι εφετινές βραδιές του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ έχουν ταυτιστεί με το υπέροχο αθλητικό κλίμα, αλλά και το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρουν οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν.

Ο Κέντρικ Ναν αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες των «πράσινων» και μίλησε στο ΟΠΑΠ Game Time για το OΠΑΠ Final 8 που ξεκινάει την Πέμπτη στο Ηράκλειο και στο οποίο θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός άσος αποκαλύπτει την προπόνηση που κάνει για να διατηρεί το 100% από τη γραμμή των ελεύθερων βολών και «χτυπάει ξύλο», στέκεται ιδιαίτερα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και την θετική του επιρροή στην εφετινή προσπάθεια, δημιουργεί τη δική του Dream Team, εκμυστηρεύεται τι του αρέσει περισσότερο από όλα στην Ελλάδα, ενώ απαντάει και στο χιουμοριστικό δίλημμα της Μαρίας Ζαφειράτου για το αν είναι δυσκολότερο να μαρκάρεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ή να οδηγείς στην Αθήνα.

Δείτε το απολαυστικό επεισόδιο του OΠΑΠ GAME TIME εδώ:

To άρθρο Ο Kέντρικ Ναν στο Game Time για τους φίλους του Παναθηναϊκού, το σερί στις βολές και το ΟΠΑΠ Final 8 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button