Υγεία & Διατροφή

Ένα αγροτικό με καρότσα 4,5μ. ιδανικό για κινητές πισίνες ή μετακομίσεις

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να φτιάξει ο άνθρωπος. Αρκεί να υπάρχει χρήμα, χρόνος αλλά και η ανάλογη ιδέα που θα ξεχωρίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίεργη είδηση της ημέρας, έχουμε ένα Pick-up Dodge Ram 4500 το οποίο έχει πιθανότατα τη μεγαλύτερη καρότσα στον κόσμο. Λες και βγήκε από καρτούν, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει καρότσα στα 4.3μ. με τον δημιουργό του, Jason Arbuckle να το εξοπλίζει και με πινακίδα κυκλοφορίας «STR88CH» (τεντωμένο). Την μετατροπή την πραγματοποίησε μόνος του και πλέον έχει βάλει πωλητήριο στο δημιούργημα του. Μάλλον θα δυσκολεύεται να βρει θέση παρκινγκ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να αποδείξει την πρακτικότητα του, ο ιδιοκτήτης φορτώνει στην τεράστια καρότσα του ένα ολόκληρο μικρό φορτηγάκι, Honda Acty kei, ενώ σε άλλες περιπτώσεις γεμίζει την καρότσα σαν κινητή πισίνα. Το σύνολο κινεί ένας εξακύλινδρος turbo diesel κινητήρας 6.7λτ. ο οποίος όμως πλέον έχει ζημιά και πρέπει να ανοιχτεί εκ νέου, με άγνωστο το κόστος επισκευής.

Παρά τον λαβωμένο κινητήρα, ο Jason πουλά το σύνολο στην τιμή των 20.000 δολαρίων, ενώ αναφέρει πως εάν δεν βρεθεί αγοραστής, θα μαζέψει λεφτά να το επισκευάσει και να το κρατήσει.

Σίγουρα η εικόνα ενός τέτοιου συνόλου που ξεπερνά τα 7 μέτρα, είναι γελοία ακόμα και για τα αμερικάνικα δεδομένα αλλά κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν περνά απαρατήρητο και αυτό πλέον είναι κίνητρο αγοράς για μεγάλο μερίδιο αγοράς.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button