ΑθλητικάΕνημέρωση

«Κάναμε επίδειξη χαρακτήρα» – Galaksias Portal News

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά μέσα στην έδρα της από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έδειξε πως έχει… πάγκο και ψυχικά αποθέματα και έφτασε στην ανατροπή του σκορ και τη νίκη (3-2) με τον Έκι Πόνσε να πρωταγωνιστεί να στέκεται στο χαρακτήρα που “έβγαλε” η ομάδα.

Ο Έκι Πόνσε αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης της ΑΚΕ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε στο ματς από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο και με τα δύο γκολ που πέτυχε (με τα οποία έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα), βοήθησε την ομάδα να φτάσει στην ανατροπή και τη νίκη με 4-2.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του ο Έκι Πόνσε μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV: “Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια επίδειξη χαρακτήρα που έπρεπε να κάνουμε σε μια περίεργη συνθήκη. Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να σκοράρουμε, όμως δεχθήκαμε ένα χτύπημα. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να δείξουμε χαρακτήρα, να επανέλθουμε στο β’ ημίχρονο, όπως και το κάναμε, και να έχουμε ένα ευτυχές τέλος.

Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και σε προσωπικό επίπεδο που μπόρεσα και βοήθησα την ομάδα. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνολική δουλειά που έγινε από τους συμπαίκτες μου στο σημερινό παιχνίδι. Πήραμε τρεις βαθμούς, μια σημαντική νίκη και τώρα θα ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς”.

To άρθρο ΑΕΚ – Έκι Πόνσε: «Κάναμε επίδειξη χαρακτήρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button