ΕνημέρωσηΠολιτική

Αν δεν υπάρξει συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε άλλο πρόσωπο – Galaksias Portal News

Θέμα ηγεσίας έθεσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος σε συνέντευξή του εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει στις Ευρωεκλογές με επικεφαλής τον Στέφανο Κασσελάκη, ωστόσο σημείωσε πως αν δεν υπάρξει συνεννόηση μαζί του θα πρέπει να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά και σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει με συλλογική ηγεσία στις Ευρωεκλογές ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε: «Όχι, θα πρέπει να υπάρξει ένας, πρέπει να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι τις Ευρωεκλογές, αν δεν υπάρξει συνεννόηση, να υπάρξει ένας άνθρωπος που θα συγκεντρώνει τη συναίνεση όλων μας, ομόφωνα, να προχωρήσουμε μέχρι τις Ευρωεκλογές».

Αναφερόμενος και στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τόνισε: «Ελπίζω ότι σήμερα ότι μπορεί να υπάρξει λύση, αυτή είναι η διάθεση όλων στην ΠΓ. Εγώ στήριξα τον Κασσελάκη μέχρι την εκλογή του, δεν ήμουν ποτέ μέρος ηγετικής ομάδας. Μετά, τον στήριξα, όπως οφείλαμε όλοι».

«Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για να πάμε συντεταγμένα μέχρι τις Ευρωεκλογές, χωρίς αιφνιδιασμούς, χωρίς εγώ αποφασίζω, όπως πρέπει να είναι η λειτουργία ενός κόμματος δημοκρατικής Αριστεράς, ελπίζω να υπάρξει λύση για μια καλύτερη προοπτική μέχρι τις Ευρωεκλογές», σημείωσε και τόνισε ότι «δεν υπάρχει αρχή του ενός ανδρός».

Τέλος, κληθείς να πάρει θέση για το αν πρέπει να γυρίσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε: «Θα βοηθούσε πάρα πολύ, δεν τον έχει ανάγκη μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο προοδευτικός κόσμος της χώρας μας».

Σημειώνεται πως η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, καθώς – όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος – θα μπορούν έτσι να συμμετάσχουν όλοι στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα. Παράλληλα, μέχρι το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει επιστρέψει από το Λονδίνο, ενώ η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα στον ΣΥΡΙΖΑ

 

To άρθρο Ο Γιώργος Τσίπρας θέτει θέμα ηγεσίας: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε άλλο πρόσωπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button