ΕνημέρωσηΠολιτική

Πέθανε η πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Χρυσούλα Παρασκευά – Galaksias Portal News

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρυσούλας Παρασκευά και παράλληλα εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα, Σάββατο, 13.4.2024 και ώρα 11:30 π.μ. στον ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, η ΕΔΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την ξαφνική απώλεια της Χρυσούλας Παρασκευά, Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου ε.τ., η οποία έφυγε από κοντά μας στις 11 Απριλίου 2024.

Η αείμνηστη Χρυσούλα Παρασκευά, μια πολυσήμαντη προσωπικότητα, με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση, το σθένος, την προσήλωση στο καθήκον και την αγάπη για τον άνθρωπο, συνέβαλε στον καθημερινό αγώνα της απονομής του Δικαίου και στην προστασία των θεμελιωδών πανανθρώπινων αρχών και αξιών. Η εξόδιος ακολουθία της αειμνήστου Χρυσούλας Παρασκευά θα τελεσθεί το Σάββατο, 13.04.2024 και ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εκφράζει θερμά συλλυπητήρια σ’ όλη την οικογένειά της και ιδιαίτερα στην αγαπημένη της ανηψιά, συνάδελφο – Πρωτοδίκη Κοραλία Παλιεράκη και πλην στεφάνου, θα πραγματοποιήσει δωρεά στο Σωματείο “ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button