ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Σύμπτωμα της βαθιάς κρίσης ο Κασσελάκης – Galaksias Portal News

Με αφορμή την κρίση που εκδηλώνεται στο ΣΥΡΙΖΑ λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του συνεδρίου, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8, o Στέλιος Κούλογλου, ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναπόφευκτο» δήλωσε ο κ. Κούλογλου στην αρχή της συνομιλίας του με τη δημοσιογράφο, συμπληρώνοντας παράλληλα το εξής «έχει ήδη συντελεστεί με την εκλογή του κ. Κασσελάκη, η οποία εκλογή στην πραγματικότητα ήταν μια ομαδική αυτοκτονία. Ξέρετε, αυτό συμβαίνει σε οργανώσεις ή σε κλειστά συστήματα, γενικά σε θρησκευτικές ομάδες που περιμένουν κάτι να γίνει, ένα γεγονός που θα τους πάει στον παράδεισο και όταν αυτό δεν έρχεται, αυτοκτονούν μαζικά. Υπάρχουν τέτοια περιστατικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πριν από τις εκλογές του 23 είχε πιστέψει ότι θα κερδίσει τις εκλογές. Το πίστευε συλλογικά το κόμμα. Και όποιος έλεγε ότι παιδιά δεν πάμε καλά, όπως εγώ παραδείγματος χάρη, τον πετροβολούσαν, του λέγανε τι είναι αυτά που λες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κασσελάκης δεν είναι η αιτία αυτής της βαθιάς κρίσης, αλλά το σύμπτωμα»

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε εν συνεχεία, ο κ. Στέλιος Κούλογλου «ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε μία βαθιά κρίση πριν από την εκλογή του Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης δεν είναι η αιτία αυτής της βαθιάς κρίσης αλλά το σύμπτωμα. Βέβαια, τη βάθυνε γιατί ο άνθρωπος δεν μπορούσε και δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα κόμμα το οποίο δεν γνωρίζει, δεν γνωρίζει την πολιτική και τρέχει από δω και από κει. Είναι φωτογενής, είναι έξυπνος, είναι επικοινωνιακός, θα έλεγα καλύτερα αλλά από εκεί και πέρα θα μπορούσε να είναι επικοινωνιακός σε μία εταιρεία που πουλάει σοκολάτες. Δεν έχει σχέση αυτό με την αξιωματική αντιπολίτευση και από τη στιγμή που δεν έχει σχέση, έχουμε κρίση. Αυτή η κρίση θα συνεχιστεί γιατί ως χαρακτήρας ο κ. Κασσελάκης δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Δεν πρόκειται να πει ότι φεύγω».

Τέλος, στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, τελικά το συνέδριο θα γίνει, ο κ. Κούλογλου απαντά «όλα παίζονται. Υποθέτω ότι θα υπάρξει κάποιου είδους συμβιβασμός για να γίνει το συνέδριο. Διότι, μετά, στην ουσία θα είναι παραδοχή ότι κλείνουμε το μαγαζί αν δηλαδή δεν γίνει το συνέδριο. Επομένως, θα υπάρξει ένα είδος νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτή την κατάσταση που θα καταλήξει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button