Κόσμος

«Αντιμετώπισα ψυχολογικά προβλήματα, με βοήθησαν ο προπονητής και ο πρόεδρος» – Galaksias.com

Ο Μάγκομεντ Οζντόεφ ήταν ο  μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 καθώς σημέιωσε το γκολ της ισοφάρισης, χαρίζοντας ένα πολυτιμο βαθμό στην ομάδα του. Μετά το τέλος του αγώνα, δάκρυσε στις δηλώσεις του αναφερόμενος στην προσωπική του πορεία με τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στην Cosmote TV μετά το γκολ του, που ισοφάρισε το ματς στο τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2, ο Οζντόεφ αποκάλυψε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και τον βοήθησαν να τα ξεπεράσει ο Λουτσέσκου με τον Σαββίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις του Οζντόεφ

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Για τον βαθμό και για την εμφάνισή μας. Όλοι παίξαμε σήμερα για τον άλλον. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως. Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια και έπαιζα με αυτό. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα κάποια ψυχολογικά προβλήματα.

Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου ο προπονητής, ο πρόεδρος με έπαιρναν συνεχώς και με στήριζαν με όμορφα λόγια, ώστε να ξεπεράσω αυτό που αντιμετώπιζα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Με τη βοήθειά τους το ξεπέρασα, είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά. Ο κ. Λουτσέσκου μου έλεγε πόσο με πιστεύει συνεχώς και αυτό με βοήθησε. Καταλαβαίνω τον κόσμο που περιμένει πολλά από εμένα. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς και τους ευχαριστώ. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας και είμαι χαρούμενος τώρα…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button