Επικαιρότητα

Κατέθεσε η εστίαση την πρόταση της για τα τέλη κοινόχρηστων χώρων (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κατέθεσε η εστίαση την πρόταση της για τα τέλη κοινόχρηστων χώρων (vid)

Την τελική τους πρόταση αναφορικά με τα τέλη κοινοχρήστων χώρων, κατέθεσαν σήμερα επιχειρηματίες της εστίασης του Ηρακλείου προς τη δημοτική αρχή. Η επίμαχη πρόταση εστιάζει στον καθορισμό τριών ζωνών εντός των τειχών για τον καθορισμό των Τελών Κοινοχρήστων Χώρων, με χρεώσεις ύψους 110€, 90€ και 70€ ανά ζώνη αντίστοιχα

Στον απόηχο της διαβούλευσης για τα τέλη κοινοχρήστων χώρων στο Ηράκλειο, οι επιχειρηματίες εστίασης της πόλης θέλοντας να εκφράσουν για ακόμη μια φορά την αντίθεσή τους, κατέθεσαν στη δημοτική αρχή την τελική τους πρόταση.

Ο σύνδεσμος επισητισμού και εστίασης, στο πλαίσιο της σημερινής  συνάντησης με τη δημοτική αρχή, εστίασε στον καθορισμό τριών ζωνών εντός των τειχών για τον καθορισμό των Τελών Κοινοχρήστων Χώρων, με χρεώσεις ύψους 110€, 90€ και 70€ ανά ζώνη αντίστοιχα. Η δημοτική αρχή από την πλευρά της  ανέφερε πως θα εξετάσει την αντιπρότασή των επιχειρηματιών της πόλης.

Την ίδια ώρα, την αντίθεσή της για τα δημοτικά τέλη εξέφρασε και η ένωση ιδιοκτητών Ακινήτων Ηρακλείου, όπου με επιστολή της στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, υποστηρίζει πως «οι προτεινόμενες  αυξήσεις ως προς το ύψος τους είναι υπερβολικές συγκριτικά με τα μέχρι σήμερα ισχύοντα δημοτικά τέλη».

Απαντώντας στην επιστολή, ο δήμος υποστήριξε πως το Ηράκλειο παραμένει στους Δήμους με τα χαμηλότερα Δημοτικά Τέλη σε πανελλαδικό επίπεδο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button