ΕνημέρωσηΠολιτική

Στη Λεωφόρο πήγε, στο συνέδριο; Άγνωσται αι βουλαί του Αλέξη Τσίπρα – Galaksias Portal News

Το βράδυ της Τετάρτης (21.02.2024) στη Λεωφόρο, δυο ήταν τα πρόσωπα που τράβηξαν (για εντελώς διαφορετικούς λόγους) τα φώτα στις εξέδρες του γηπέδου: ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η δημοσιογράφος Ελένη Βουλγαράκη.

Για κάποιους, τα δυο αυτά πρόσωπα «έκλεψαν» την παράσταση περισσότερο κι απ’ όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο με την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ελένη Βουλγαράκη με όρους lifestyle λόγω της σχέσης της με τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού και ο Αλέξης Τσίπρας λόγω του επερχόμενου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ να «μυρίζει» ξανά «μπαρούτι», τον Στέφανο Κασσελάκη να «μαλώνει» με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος του οποίου είναι πρόεδρος και τις φήμες για αλλαγή οργάνων ή και πρότασης μομφής ακόμα να ρίχνουν σκιά στο Συνέδριο που ξεκινά απόψε, όλοι στρέφουν τα βλέμματά τους σε ένα πρόσωπο: τον Αλέξη Τσίπρα.

Θα πάει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Συνέδριο; Κι αν πάει, θα μιλήσει ή θα αρκεστεί σε μια δήλωση;

Από την ημέρα που παραιτήθηκε, μετά τη διπλή εκλογική ήττα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής. Ακόμη κι όταν (όπως τώρα όπως λέγεται) του ζητούν να πάρει θέσει, εκείνος επιμένει σε αυτό που έχει επιλέξει: την απόσταση.

Όταν πριν από μερικές μέρες είχε προκύψει το θέμα με τον Διονύση Τεμπονέρα και την απόφασή του να συμμετάσχει σε εκδήλωση μαζί με την… πρώην Έφη Αχτσιόγλου και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη του ΠΑΣΟΚ, ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντηθεί μαζί του.

Τότε, συνεργάτες του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είχαν πει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να παραστεί σε καμία άλλη εκδήλωση τις επόμενες ημέρες πέραν του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος Φεβρουαρίου».

Άρα, παίρνουμε ως δεδομένο ότι στο Συνέδριο θα πάει. Θα μιλήσει ή όχι; Και κυρίως, τι θα πει; Κι εδώ,  για την ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει τη σιωπή και κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

To άρθρο Στη Λεωφόρο πήγε, στο συνέδριο; Άγνωσται αι βουλαί του Αλέξη Τσίπρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button