Επικαιρότητα

Οι Νεογνολόγοι του  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε εκπαιδευτική ομιλία – Galaksias.com

Με εξειδικευμένα ιατρικά θέματα, που διαχειρίζονται με ιδιαίτερη συχνότητα οι νεογνολόγοι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, ξεκίνησαν για τη νέα χρονιά οι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, συνεργάτες ιατροί καθώς και νοσηλευτικό και μαιευτικό προσωπικό είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους Παιδιάτρους – Νεογνολόγους και Επιστημονικούς Συνεργάτες του Νοσοκομείου, Βάιο Μπεμπέ και Αθανάσιο Γκούτσια για την Ενδομήτρια Καθυστέρηση αύξησης (IUGR), καθώς και τις βραχυπρόθεσμες και απώτερες επιπτώσεις της και για το Διαβήτη κύησης και το νεογνό διαβητικής μητέρας, αντίστοιχα, υπό το συντονισμό του  Πρόεδρου του  Επιστημονικού Συμβουλίου Αναισθησιολόγου Εντατικολόγου Δρ. Κομνού Απόστολου.

Η ΜΕΝΝ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η μοναδική ιδιωτική σε επίπεδο Κεντρικής Ελλάδος μονάδα, λειτουργεί συστηματικά από το 2010, υπό τη διεύθυνση του Παιδιάτρου – Νεογνολόγου Δημήτρη Νέτσκου. Στα 13 αυτά χρόνια, η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα υποστηριζόμενη από μαίες με τεράστια εμπειρία έχουν φροντίσει κάτι λιγότερο από 3.000 πρόωρα ή πάσχοντα νεογνά.  Η καθημερινή αυτή κλινική εμπειρία διασφαλίζει ότι η ομάδα της ΜΕΝΝ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολότερες περιπτώσεις με απόλυτο επαγγελματισμό και απόλυτη ασφάλεια.

Στο πλαίσιο του προγράμματος των επιστημονικών εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, θα παρουσιαστούν επίκαιρα ιατρικά θέματα που αφορούν σε όλο το φάσμα του τομέα της Ιατρικής, με ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες, συνεργάτες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Κοινός τόπος είναι, μέσα από τις διαλέξεις αυτές, να ενημερωθούν οι συνεργάτες ιατροί και το προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τις νέες πρωτοποριακές πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το μοναδικό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας. Η διάχυση της πληροφορίας και οι καλές πρακτικές, η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και οι βέλτιστες πρακτικές, η εξειδίκευση και  η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button