ΑθλητικάΕνημέρωση

Νίκες για Νιου Γιορκ Νικς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ήττα για τους Σακραμέντο Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ – Galaksias Portal News

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν θετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε, αλλά οι Σακραμέντο Κινγκ ηττήθηκαν με 126-121 από τους Ιντιάνα Πέισερς και έχασαν έδαφος στην κατάταξη της Δύσης στο NBA.

Παρότι αγωνίστηκε μόλις 10 λεπτά στο ματς του NBA, ο Βεζένκοφ πρόλαβε να πετύχει 7 πόντους και είχε 1 ασίστ και 3 ριμπάουντ στο ματς, αλλά ο προπονητής του δεν τον εμπιστεύτηκε περισσότερο και δεν δικαιώθηκε, αφού οι Σακραμέντο Κινγκς ηττήθηκαν στην έδρα τους από τους Ιντιάνα Πέισερς, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Πασκάλ Σιάκαμ, αλλά και τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον.

Ο Μάδουριν με 25 πόντους και ο ΜακΚόνελ με 20 πόντους και 10 ασίστ ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα, με τον Χουέρτερ να έχει 31 πόντους και τον Σαμπόνις να κάνει triple double για τους ηττημένους.

Από τα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ξεχώρισε η νίκη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 134-129 επί των Γιούτα Τζαζ με τον Σάι Γκίλιους Αλεξάντερ να έχει 31 πόντους, αλλά και το Νιου Γιορκ Νικς – Ουάσιγκτον Ουίζαρντς 113-109, με τον Μπράνσον να πετυχαίνει νέα “40άρα” για την ομάδα του Τιμποντό.

Τα αποτελέσματα του NBA

Τορόντο Ράπτορς – Σικάγο Μπουλς 110-116

Νιου Γιορκ Νικς – Ουάσιγκτον Ουίζαρντς 113-109

Γιούτα Τζαζ – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 129-134

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Μέμφις Γκρίζλις 118-103

Σακραμέντο Κινγκς – Ιντιάνα Πέισερς 121-126

 

To άρθρο Αποτελέσματα NBA: Νίκες για Νιου Γιορκ Νικς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ήττα για τους Σακραμέντο Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button