Επικαιρότητα

Στο μπλόκο της Ανθήλης, η συνάντηση των τρακτέρ για την κάθοδό τους προς Αθήνα

Στο μπλόκο της Ανθήλης λίγο έξω από τη Λαμία αναμένεται να γίνει η συνάντηση των τρακτέρ που έρχονται από Λάρισα και Βόλο με τα τρακτέρ που έρχονται από την Καρδίτσα και τα Φάρσαλα.

Το κομβόι με τα τρακτέρ από την Καρδίτσα απέχει περίπου μία ώρα από τη Λαμία, για να φτάσει στον κόμβο της Ανθήλης, ενώ περίπου δύο ώρες απέχουν τα τρακτέρ που έρχονται από τη Λάρισα και το Βόλο.

Στον Κόμβο της Ανθήλης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένονται 80 τρακτέρ και από τα δύο σημεία πολλά αγροτικά και φορτηγά.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι στο κομβόι με τα τρακτέρ από τη Θεσσαλία θα προστεθούν και τρακτέρ από τον κόμβο της Ανθήλης και την περιοχή της Φθιώτιδας και θα κατευθυνθούν προς την Αταλάντη. Εκεί θα προστεθούν τρακτέρ από το μπλόκο στον κόμβο της Αταλάντης, για να κατευθυνθούν στο Κάστρο Βοιωτίας, όπου θα περάσουν τη νύχτα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένεται να φτάσουν στο Κάστρο γύρω στις 6.00 το απόγευμα.

Επίσης, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, αύριο το πρωί θα προστεθούν περίπου 70 τρακτέρ από το μπλόκο των αγροτών στο Κάστρο Βοιωτίας και από εκεί θα αναχωρήσουν όλα μαζί για την Αθήνα.

The post Στο μπλόκο της Ανθήλης, η συνάντηση των τρακτέρ για την κάθοδό τους προς Αθήνα appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button