Επικαιρότητα

Μια δεύτερη θέση από τον Τρούλη και σημαντικές επιτυχίες για το Ηράκλειο ΟΑΑ στο 2ο Εθνικό Πρωτάθλημα Κατηγορίας 1 – Galaksias.com

 

Το Ηράκλειο ΟΑΑ είχε σημαντικές επιτυχίες στο 2ο Εθνικό Πρωτάθλημα κατηγορίας 1 και μια δεύτερη θέση από τον Τρούλη ήταν αυτό που διεξήχθη σε Αθήνα, Φιλιππιάδα, Άρτα και Κέρκυρα για αγόρια κορίτσια 12, 14, 16 και 18 ετών. Το σωματείο συμμετείχε συνολικά με 19 αθλητές και αθλήτριες, που κατέκτησαν μια πρωτιά, 2 δεύτερες θέσεις και 5 τρίτες.

Αναλυτικά:

Κατηγορία 12ετών

Αποστολάκης Γιάννης, Κλάδος Γιώργος, Πετράκης Κωνσταντίνος,  Τιτάκης- Καρτσωνάκης Αλέξης, Τιτάκης- Καρτσωνάκης Μανόλης, Τρούλης Γιώργος, Χρηστάκης Ηρακλής, Αγουρίδα Βασιλεία και Σταματάκη Άλκηστης.

Κατηγορία 14 ετών

Αποστολάκης Γιώργος, Αποστολάκης Κωνσταντίνος, Λαμπράκης Κωνσταντίνος, Βασιλάκη Ελευθερία, Βιανιτάκη Μιχαέλα, Δενδραλίδη Αναστασία,  Λεβεντάκη Ελένη, Πανταζοπούλου Βασιλίνα.

Κατηγορία 16 ετών

Ζαβουργιανός Θάνος, Χατζιδάκης Μανόλης.

Οι αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. για μια ακόμη φορά ξεχώρισαν και διακρίθηκαν σε διάφορες κατηγορίες.

Ο  Γιώργος Τρούλης κατέκτησε την δεύτερη θέση στα μονά. Στον τελικό αγωνίστηκε με τον συμπαίκτη του στα διπλά, τον Τσοκανή (ΑΟΑ Χαϊδαρίου), από τον οποίο ηττήθηκε 63 76(5). Ο Τρούλης στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Δάγλα (Περιστέρι) 61 60. Στους 16 επικράτησε 60 60 του Τζούρου (ΑΟΑ Πατρών) και στους 8 κέρδισε τον Αντωνίου (ΟΑ Βόλου) 64 60. Στον ημιτελικό κατάφερε να επικρατήσει στο τριτο σετ του Νο1 του ταμπλό Πούντζα (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) 76(7) 67(2) 64 και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Ο Τρούλης με συμπαίκτη τον Τσοκανή παρέμειναν στους 16.

Η Άλκηστη Σταματάκη κατέκτησε την πρώτη θέση στα διπλά και την τρίτη θέση στα μονά. Στα διπλά με συμπαίκτρια την Τσολή σημείωσαν τρεις νίκες για να φτάσουν στον τελικό, όπου αγωνίστηκαν με τις Χόλμπαν/Οικονομοπούλου και κέρδισαν 63 64. Στο μονό, η Σταματάκη ξεκίνησε με νίκη επι της Πούντζα (ΑΟΑ Χαιδαρίου) 62 62, στην συνέχεια επιβλήθηκε με 60 60 της Πετρουλάκη (Αγ. Ανάργυροι) και στην οκτάδα κέρδισε την Αγουρίδα. Στον ημιτελικό δεν τα κατάφερε κόντρα στην Χολμπαν (ΟΑ Αθηνών) και έχασε 61 64.

Ο Κωνσταντίνος Λαμπράκης πήρε την δεύτερη θέση σε διπλά και την τρίτη θέση στο μονό. Με συμπαίκτη τον Χατζηνικολάου, σημείωσαν δυο νίκες και έφτασαν στον τελικό, όπου αντιμετώπισαν τους Αυγέρη/ Λυκουρέση, από τους οποίους ηττήθηκαν 46 63 10-3 και πήραν την δεύτερη θέση. Στον ημιτελικό του μονού, αγωνίστηκε με το Νο1 του ταμπλό, τον Αυγέρη (Μενεμένη) και ηττήθηκε 62 60. Ο Λαμπράκης είχε καταφέρει να κερδίσει 62 62 τον Τσίρκα (ΟΑ Άρτας) και στους 16 τον Βασιλόπουλο (ΑΟΑ Πατρών) 64 62. Στους οκτώ κέρδισε τον Καλπαξίδη (Πάνθηρες) 63 46 64 και πέρασε στα ημιτελικά.

Ο Γιώργος Αποστολάκης, κατέκτησε την τρίτη θέση στα μονά στην κατηγορία των 14 ετών. Στον ημιτελικό, αγωνίστηκε με το Νο2 του ταμπλό, τον Μοτσάκο (Περιστέρι) από τον οποίο ηττήθηκε 61 62. Νωρίτερα ο Αποστολάκης, κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Γρηγορίου (ΑΟΑ Πεύκης) 64 62. Στους 16 κέρδισε τον Γεωργακάκο (Κόρινθο) 60 62 και μπήκε στην οκτάδα, όπου επικράτησε με 61 57 64 του Ιωαννάτου (ΑΟ Π. Φαλήρου) και πέρασε στα ημιτελικά.

Ο Θάνος Ζαβουργιανός κατέκτησε την τρίτη θέση στα διπλά μαζί με τον Φορτώση. Στα μονά ο Ζαβουργιανός έφτασε στην οκτάδα, αφού ηττήθηκε από το Νο2 του ταμπλό, Ζήκα (ΑΓΟ Φιλιππιάδας) 62 26

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button