ΕνημέρωσηΟικονομία

Νεογέννητο βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε τσάντα σε πάρκο από περιπατητή – Galaksias Portal News

Ένα νεογέννητο βρέφος, μέσα σε μια τσάντα, αντίκρυσε ένας Βρετανός που πήγαινε τον σκύλο του βόλτα, σε πάρκο στο ανατολικό Λονδίνο. Ο άνδρας ειδοποίησε ασθενοφόρο και κράτησε ζεστό το κοριτσάκι μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι νοσοκόμοι.

Το μωρό που είναι πλέον σώο και ασφαλές, σύμφωνα με το ΒΒC, ανακαλύφθηκε στο Newham σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν ενώ η αστυνομία απηύθυνε έκκληση στη μητέρα του, η οποία αναζητείται, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκπαιδευμένοι γιατροί και εξειδικευμένοι αξιωματικοί είναι έτοιμοι να την υποστηρίξουν και την προτρέπουμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή να προσέλθει με τα πόδια στο πλησιέστερο νοσοκομείο ή αστυνομικό τμήμα. Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι η κόρη σας είναι καλά και ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, παρακαλούμε να αναζητήσετε βοήθεια καλώντας το 999» ήταν το μήνυμα της αστυνομίας.

Το βρέφος είναι το τρίτο που βρίσκεται στο Newham μέσα σε τέσσερα χρόνια. Ένα κορίτσι είχε αφεθεί σε πάρκο τον Φεβρουάριο του 2019 και ένα αγόρι στο δρόμο τον Ιανουάριο του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button