Τρόπος Ζωής

Folie à Deux – Δείτε το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ της ταινίας  – Galaksias Portal News

Το λιγότερο υπέροχο είναι το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας Joker: Folie à Deux, με τους Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga.

Στο Joker: Folie à Deux, ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει στο ρόλο του Τζόκερ (που του χάρισε το Όσκαρ) και η Lady Gaga είναι η Harley Quinn. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου, σε σκηνοθσία του Τοντ Φίλιπς.

Το τρέιλερ ξεκινά με τον Joker (Χοακίν Φίνιξ) να περπατά στους σκοτεινούς διαδρόμους του Arkham Asylum και να συναντά τη Χάρλεϊ Κουίν (Lady Gaga).

«Δεν είμαι τίποτα. Δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου, όπως έχεις κάνει εσύ» ακούγεται να λέει η Χάρλεϊ Κουίν και αμέσως μετά να κάνει πως πυροβολεί το κεφάλι της με τα χέρια της.

Στη συνέχεια οι δύο πρωταγωνιστές τρέχουν στους δρόμους του Μανχάταν και ονειρεύονται να χορέψουν μπροστά στο φεγγαρόφωτο υπό τους ήχους του «What The World Needs Now Is Love».

«Τι άλλαξε» είναι η ερώτηση που δέχεται ο Άρθουρ Φλεκ (Joker), με εκείνον να απαντά: «Θα σου πω τι άλλαξε, δεν είμαι πια μόνος».

Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με την ηρωίδα να επισκέπτεται τον Joker στη φυλακή ή καλύτερα στο Arkham Asylum. Με τα χέρια της, σχηματίζει στο τζάμι ένα χαμόγελο με κραγιόν, το οποίο «εφάπτεται» στο πρόσωπο του Τζόκερ, σε μια συγκλονιστική στιγμή.

Η Warner Bros Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux», κατά τη διάρκεια του CinemaCon που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας. Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς συνυπογράφει το σενάριο με τον Σκοτ Σίλβερ.

«Όταν γυρίζαμε την πρώτη ταινία, ο Χοακίν και εγώ μιλούσαμε για τη δημιουργία μιας συνέχειας επειδή περνούσαμε πολύ καλά, αλλά δεν το εννοούσαμε σοβαρά» είπε ο σκηνοθέτης στη σκηνή του CinemaCon.

«Στη συνέχεια, όταν το “Joker” έγινε τεράστια επιτυχία, μιλήσαμε γι’ αυτό κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αποφασίσαμε να το κάνουμε και περάσαμε υπέροχα κάνοντάς το. Επιλέξαμε τη Gaga επειδή είναι μαγική… δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό ως μιούζικαλ, αλλά είναι μια ταινία, στην οποία η μουσική είναι βασικό στοιχείο» συμπλήρωσε ο Τοντ Φίλιπς.

Tο πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ζάζι Μπιτζ (Zazie Beetz), Μπρένταν Γκλίσον (Brendan Gleeson), Κάθριν Κίνερ (Catherine Keener), Τζέικομπ Λόφλαντ (Jacob Lofland) και Χάρι Λότι (Harry Lawtey).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button