ΑθλητικάΕνημέρωση

«Έκπληξη και απογοήτευση για την παρέμβαση Βρούτση» – Galaksias Portal News

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την απογοήτευση του προς τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε δίωξη κατά του Αχιλλέα Μπέου και του Βόλου για την ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι της Κηφισιάς, με τη θεσσαλική ομάδα να εκφράζει την έκπληξη και την απογοήτευση της προς τον Γιάννη Βρούτση για το γεγονός ότι «παρέπεμψε την υπόθεση στη ΔΕΑΒ και προκάλεσε την παρέμβαση του αθλητικού Εισαγγελέα».

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον του υπουργού Γιάννη Βρούτση να παρέμβει και να παραπέμψει την «μαϊμού» υπόθεση του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς στη ΔΕΑΒ και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, να προκαλέσει και την παρέμβαση του αθλητικού Εισαγγελέα, εκφράζουμε την έκπληξη και την απογοήτευσή μας.

Αλήθεια χάριν ποιας δημοκρατικής ευαισθησίας και λειτουργίας ένας υπουργός παρεμβαίνει για να υποδείξει και να επιβάλλει σε θεσμικά όργανα και δικαστικούς λειτουργούς το πώς θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους; Για ποιους λόγους κρίνει ότι πρέπει να παρέμβει και να επηρεάσει τις αποφάσεις των οργάνων αυτών, παραβλέποντας την εντιμότητα, την αμεροληψία και την ακεραιότητα που πρέπει να χαρακτηρίζουν την άσκηση των αρμοδιοτήτων του;

Κύριε Υπουργέ δυστυχώς απογοητεύσατε… ευχόμαστε τουλάχιστον η δίωξη εναντίον μου να μην είναι το μόνο έργο που θα έχετε να επιδείξετε κατά την αποχώρησή σας από τη θέση αυτή. Τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές για επηρεασμό! θεσμών και λειτουργών ανήκουν σε ένα μαύρο, ευτυχώς μακρινό, παρελθόν και όχι σε μια δημοκρατική Πολιτεία».

To άρθρο Βόλος: «Έκπληξη και απογοήτευση για την παρέμβαση Βρούτση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button