Τρόπος Ζωής

Κανονικά με φιλάθλους το ματς με την ΑΕΚ – Galaksias Portal News

Η ΠΑΕ Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα των πλέι οφ, βάζοντας τέλος στη φημολογία πως αυτό το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η ομάδα της Φθιώτιδας φρόντισε να ολοκληρώσει εγκαίρως την τοποθέτηση των καμερών, όπως προβλέπεται από τον νόμο, ενημερώνοντας μάλιστα τους οπαδούς της για τη λειτουργία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League Playoffs, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, στις 17:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο οφείλουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.

Με το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Κάθε καπνογόνο, φωτοβολίδα, κροτίδα, μπουκάλι, κάθε αντικείμενο που μπορεί να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κλείσιμο του γηπέδου! Οι ποινές είναι διοικητικές και έρχονται πλέον απευθείας από την πολιτεία. Συν τις όποιες επιπρόσθετες προκύπτουν από τα πειθαρχικά όργανα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 3 μ.μ. και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα. Όλοι μαζί πρέπει να προσαρμοστούμε και να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδό μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο γήπεδο θα λειτουργούν πλέον ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας με σκοπό την συνολική εποπτεία των χώρων της αθλητικής εγκατάστασης καθώς και των προσώπων που βρίσκονται σ’ αυτή κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων.»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button