ΑθλητικάΕνημέρωση

Οι ΗΠΑ νίκησαν 2-0 το Μεξικό του Ορμπελίν Πινέδα και κατέκτησαν και πάλι το Concacaf Nations League

Για τρίτη διαδοχική φορά, οι ΗΠΑ κατέκτησαν το Concacaf Nations League, επικρατώντας με 2-0 του Μεξικού του Ορμπελίν Πινέδα στον τελικό.

ΗΠΑ και Μεξικό αναμετρήθηκαν στον τελικό του Concacaf Nations League, με την Team USA α φτάνει στη νίκη με 2-0 και στην κατάκτηση του τροπαίου για τρίτη σερί φορά. Ο Ορμπελίν Πινέδα πέρασε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν οι “Αζτέκοι” είχαν ήδη δεχθεί τα δυο τους γκολ, με τον παίκτη της ΑΕΚ να γνωρίζει την ήττα.

Το σκορ στον τελικό άνοιξε ο Τάιλερ Άνταμς στη λήξη του πρώτου μέρους (45′). Στην πρώτη του διεθνή εμφάνιση ως βασικός, νίκησε τον Οτσόα με έναν “κεραυνό” αρκετά μέτρα εκτός μεγάκης περιοχής”.

Στο 63′ ο Τζιοβάνι Ρέινα “κλείδωσε” τον τίτλο για τις ΗΠΑ με δυνατό σουτ εντός περιοχής. Αυτό ήταν το 8ο γκολ του με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Σε ηλικία 21 ετών και σε τρεις τελικούς της Team USA, ο Ρέινα έχει καταφέρει να σημειώσει δυο γκολ και να δώσει τρεις ασίστ.

Την ίδια στιγμή, το Μεξικό συμπλήρωσε 491 λεπτά (παραπάνω από… πέντε ματς) κόντρα στις ΗΠΑ, που έχει μείνει χωρίς να πετύχει έστω και ένα γκολ.

 

To άρθρο Οι ΗΠΑ νίκησαν 2-0 το Μεξικό του Ορμπελίν Πινέδα και κατέκτησαν και πάλι το Concacaf Nations League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button