ΕνημέρωσηΠολιτική

«Με χτύπαγε και μου πετούσε έπιπλα», λέει η γυναίκα που πήδηξε από το μπαλκόνι – Ελεύθερος ο σύζυγός της – Galaksias Portal News

Ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει το σπίτι της συντρόφου του σε απόσταση 100 μέτρων αφέθηκε ο 42χρονος άνδρας, αφού η εκδίκαση της υπόθεσής του πήρε αναβολή λόγω απουσίας της παθούσας.

Η 47χρονη γυναίκα βρέθηκε κάποια στιγμή έξω από το Δικαστήριο, αλλά δήλωσε ότι δεν θέλει να καταθέσει και πως αφήνει την Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα. Το Δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο για τις 18 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, η γυναίκα περιέγραψε τις στιγμές που έζησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αναφέροντας: «Κοιμόμουν, ήρθε και με ξύπνησε στις 3 τη νύχτα. Άρχισε να με χτυπάει και να ζητάει διάφορα πράγματα. Αναγκάστηκα, επειδή πέταγε έπιπλα και με χτύπαγε, να πηδήξω από το παράθυρο, ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω, καθώς εκείνος κάλυπτε την πόρτα και το άλλο παράθυρο. Ήταν από κάτω μια κοπελίτσα και με βοήθησε».

 

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε πως ο πελάτης του ήταν το θύμα της ιστορίας καθώς η γυναίκα τον χτύπησε και πως η διαφωνία του ήταν για χρήματα που του όφειλε αλλά και την κάρτα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που είναι και το μοναδικό του εισόδημα και την οποία, κατά τον ισχυρισμό του, την είχε πάρει η 47χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την έπιασα από το σώμα της για να σταματήσει να με χτυπάει και την άφησα πάνω στο κρεβάτι. Το σημάδι που έχω στο πρόσωπο είναι από αυτή και πολλά άλλα», είπε ο ίδιος ο 42χρονος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στα δικαστήρια.

«Τρώω ξύλο πάρα πολύ καιρό. Δύο φορές την σταμάτησα να με χτυπάει και μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο. Όλα μου τα λεφτά της τα έχω δώσει και όλες μου τις κάρτες. Όλα μου τα ρούχα τα έχει η ίδια και κάνει ότι γουστάρει. Με πέταξε έξω από το σπίτι, δήθεν ότι την χτύπησα. Δεν την έχω χτυπήσει ποτέ», συμπλήρωσε.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button