Τρόπος Ζωής

Έχω δυο έρωτες στη ζωή μου, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη δουλειά μου – Galaksias Portal News

«Αν και είμαστε διαφορετικοί, τα θέλω μας είναι ίδια» λέει η Κατερίνα Γερονικολού και εξηγεί ότι η «κόλλα» στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είναι η κατανόηση.

Η Κατερίνα Γερονικολού δεν κρύβει πως εκτός από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι ερωτευμένη και με τη δουλειά της, όπως και ο σύντροφός της, άλλωστε, όπως είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Beaute.

«Νομίζω ότι η “κόλλα” μας με τον Γιάννη, το πρώτο στοιχείο που μας ενώνει ενώ είμαστε τελείως διαφορετικοί, είναι ότι τα θέλω μας για τον τρόπο που ζούμε ταυτίζονται απίστευτα. Θέλουμε τα ίδια, αποζητάμε τα ίδια και ξεκουραζόμαστε με τα ίδια. Ενώ δεν είμαστε ίδιοι, τα θέλω μας είναι ίδια.

Το δεύτερο είναι ότι η δουλειά μάς ενώνει. Υπάρχει κατανόηση για τις ατελείωτες ώρες εργασίας. Η κατανόηση είναι τόσο λυτρωτική, όταν δεν χρειάζεται να τη διαπραγματευτείς.

Είμαστε και οι δύο ερωτευμένοι με τη δουλειά μας και αναγνωρίζουμε ότι ο άλλος έχει ανάγκη να διαθέσει πολύ από τον χρόνο του σε ένα καινούργιο πρότζεκτ. Οπότε δεν θα υπάρξει σημείο τριβής όταν ο ένας ή ο άλλος θα είναι ατελείωτες ώρες εκτός σπιτιού για δουλειά», λέει η Κατερίνα Γερονικολού.

Στην ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, η γνωστή ηθοποιός τα αφήνει όλα στην τύχη.

«Είναι κάτι που το έχουμε αφήσει λίγο στην τύχη. Νομίζω, επειδή είμαι ερωτευμένη και με τον σύντροφό μου και με τη δουλειά μου και δεν μου λείπει κάτι, δεν το αναζητώ. Δημιουργείται καμιά φορά αυτή η παγίδα όταν είσαι ευτυχισμένος.

Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ γεμάτη. Έχω δύο έρωτες στη ζωή μου: τη δουλειά μου και τον Γιάννη. Έχω την αίσθηση της πληρότητας και αυτή με κάνει να μην αναζητώ έναν καινούργιο έρωτα, όπως θα ήταν αυτός που αναπτύσσεις με το παιδί σου», σημειώνει.

To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού: Έχω δυο έρωτες στη ζωή μου, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη δουλειά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button