ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ανοιξιάτικη δημοπρασία με 136 δημιουργίες Νεοελληνικής Τέχνης σε προσιτές τιμές – Galaksias Portal News

H Ανοιξιάτικη δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης της Vergos Auctions περιλαμβάνει 136 έργα με σημαντικές υπογραφές καλλιτεχνών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές εκκίνησης. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ.και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Οίκου.

Με αρχικές τιμές που ξεκινούν από €200, οι λάτρεις της τέχνης έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και διακοσμητικά αντικείμενα τέχνης από 67 καταξιωμένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων: Α. Φασιανός, Γ. Τσαρούχης, Β. Σπεράντζας, Γ. Κόττης, Γ. Ζογγολόπουλος, Δ. Μυταράς, Δ. Διαμαντόπουλος, Απ. Γεωργίου, Γ. Μόραλης, Π. Τέτσης, Α. Ακριθάκης, Ε. Σακαγιάν, Π. Σάμιος, Τ. Μαντζαβίνος, Θ. Παπαγιάννης, Π. Βαλσαμάκης, Ν. Χριστόπουλος, Γ. Ψυχοπαίδης, Γ. Λαζόγκας κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξειδικευμένη ομάδα της VERGOS Auctions επιμελείται τον κατάλογο της δημοπρασίας με στόχο να ενθαρρύνει και να διευκολύνει την ευρύτερη φιλότεχνη κοινότητα να ανακαλύψει την νεοελληνική τέχνη, καλύπτοντας τις προσδοκίες και τις αναζητήσεις τόσο των νέων συλλεκτών όσο και των έμπειρων αγοραστών.

Πάνος Βαλσαμάκης

Γιώργος Ζογγολόπουλος

Απόστολος Γεωργίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά, όπως επίσης μέσω γραπτής ή/και τηλεφωνικής προσφοράς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vergosauctions.com.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button