Επικαιρότητα

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Ηγουμενίτσα και μπλόκο σε 100 κιλά κάνναβης

Όλα ξεκίνησαν στην Ηγουμενίτσα, όταν άνδρες της Δίωξης μαζί με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας επιχείρησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες

Σημαντική ποσότητα ναρκωτικών 98,5 κιλά, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, κατασχέθηκε το μεσημέρι στη Μαζαρακιά της Θεσπρωτίας από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ συνελήφθησαν ένας Έλληνας 24 ετών και ένας Αλβανός 36 χρόνων.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν στην Ηγουμενίτσα, όταν άνδρες της Δίωξης μαζί με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας επιχείρησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες,.

Ο οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στην περιοχή Μαζαρακιάς Ηγουμενίτσας, όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν το όχημά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 66 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 87,5 κιλών και 10 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη , «σοκολάτα», βάρους 11 κιλών.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα, ανήκει σε κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού. Διαπιστώθηκε επίσης, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ ο σε βάρος του Αλβανού είχε επιβληθεί το διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και παραβάσεις περί αλλοδαπών και κώδικα οδικής κυκλοφορίας, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button