ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Νιούκαστλ απέρριψε τα 15 εκ. της Μπάγερν για τον Τρίπιερ – Galaksias Portal News

Η Νιούκαστλ απέρριψε προσφορά 15 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπάγερν Μονάχου για τον Κίραν Τρίπιερ. Οι Βαυαροί αναζητούν νέο δεξιό μπακ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο Τρίπιερ είναι μεταξύ εκείνων που εξετάζονται για τη θέση.

Ο Νόρντι Μουκιέλε, ο οποίος είχε τετραετή θητεία στη Λειψία πριν μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται επίσης στη λίστα των Βαυαρών, αλλά η πρωταθλήτρια Γερμανίας αντιμετωπίζει δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νιούκαστλ είναι ανένδοτη ότι ο Τρίπιερ δεν θα πουληθεί αυτόν τον μήνα, ενώ σκοπεύει επίσης να διατηρήσει και τον επιθετικό Κάλουμ Γουίλσον, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Μπάγερν, ωστόσο, έχει δηλώσει ότι πλέον δεν ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε συμφωνία για τον Άγγλο διεθνή μπακ.

Ο Τρίπιερ ήταν η εναρκτήρια μεταγραφή της εποχής του Ταμείου Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας (PIF) στη Νιούκαστλ τον Ιανουάριο του 2022, εξασφαλίζοντας μεταγραφή 12 εκατομμυρίων λιρών από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν θεωρείται ως μόνιμη λύση στα ζητήματα του δεξιού μπακ της Μπάγερν, εκτιμάται ιδιαίτερα για τον επαγγελματισμό και την ηγετική προσωπικότητά του.

Με τον Νουσάιρ Μαζράουι να μένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και τις υποχρεώσεις για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (AFCON) με το Μαρόκο, η Μπάγερν συχνά μένει πίσω στη θέση του δεξιού μπακ, με αποτέλεσμα ο Τόμας Τούχελ να επιστρατεύει συχνά τον μέσο Κόνραντ Λάιμερ.

Μετά την άφιξή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης στις «Καρακάξες» ο Τρίπιερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ομάδα του Έντι Χάου, πετυχαίνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας 18 ασίστ σε 81 συμμετοχές.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button