Κόσμος

Το βράδυ του Σαββάτου έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ότο – Galaksias.com

Οι υπογραφές για τη λύση της συνεργασίας του Γιόνι Κάστρο Ότο με τη Γουλβς «έπεσαν», με τον 29χρονο Ισπανό αμυντικό να είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσε ο πρώην άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης τους «ασπρόμαυρους», θα ταξιδέψει από την Αγγλία με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μέσω Οπόρτο, προκειμένου να συναντηθεί με τον ατζέντη του. Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τις πτήσεις, οι δυο άνδρες θα προσγειωθούν στη Θεσσαλονίκη στις 23:15 το Σάββατο (27/1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Αλί Σαμάτα. Ο 31χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Τανζανία στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (η Τανζανία αποκλείστηκε με δυο ισοπαλίες και μία ήττα), με τον πρώην άσο της Φενέρμπαχτσέ να αποχωρεί τραυματίας από το τελευταίο ματς κόντρα στο Κονγκό. Οι πληροφορίες των συμπατριωτών του κάνουν λόγο για αλλαγή που έγινε για προληπτικούς λόγους, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ περιμένει τον Σαμάτα προκειμένου να εξακριβωθεί πλήρως η κατάστασή του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button