Τρόπος Ζωής

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης – Διπλή επέμβαση, του τοποθέτησαν στεντ

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία και τοποθέτηση στεντ. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρισκόταν η Δέσποινα Βανδή

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε τους πρώτους πόνους στο στήθος τη Δευτέρα (4.3.2024), με τη Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο.

Αμέσως μετά την επέμβαση, μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του τελευταίου ορόφου με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ANT1, τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο πριν την Κυριακή.

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου και φυσικά η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ενήμεροι για την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Σαμπάνη και στο J2US.

To άρθρο Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης – Διπλή επέμβαση, του τοποθέτησαν στεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button