Τρόπος Ζωής

Έχει τις απόψεις του και καλά κάνει και τις έχει – Galaksias Portal News

Να μη δώσει συνέχεια στα όσα είπε πρόσφατα ο Γιώργος Νταλάρας, όταν έκανε αναφορά και στον ίδιο επέλεξε ο Αντώνης Ρέμος.

«Ο καθένας επιλέγει, άλλος με τη σιωπή του, άλλος με την τοποθέτησή του, άλλος θα μιλήσει, άλλος θα πει… Εντάξει… Ο καθένας διαλέγει τον τρόπο που θέλει να εκτεθεί. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να επιβάλω εγώ ή να πω», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Ο γνωστός ερμηνευτής, συνέχισε λέγοντας: «Τώρα, η γνώμη η δική μου είναι ότι πρέπει καλώς ή κακώς να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Όσο θέλουμε να λέμε τις ιστορίες μας και τις θεωρίες μας, καλό είναι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε λίγο τις απόψεις μας και τις σκέψεις μας και τα θέλω μας και να μπορέσουμε να συμβαδίσουμε λίγο σε ένα κοινό στόχο.

Προσωπικά, αν θες να αναφερθούμε στο θέμα του Γιώργου Νταλάρα, δεν αναφέρθηκε κάτι προσωπικά σε εμένα, δηλαδή δεν ειπώθηκε κάτι μειονεκτικό απέναντί μου.

Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε όπως συνεργαστήκαμε. Έχει τις απόψεις του και καλά κάνει και τις έχει και καλά κάνουν και τα άλλα τα παιδιά και κάνουν αυτό που κάνουν.

Από εκεί και πέρα η ιστορία θα κρίνει και θεωρώ ότι η ιστορία προχωράει και ο κόσμος προχωράει και οι γενιές. Καλό είναι να κοιτάζουμε πάνω από τις γενιές που έρχονται και όχι να τις αφορίζουμε τις γενιές. Δηλαδή, να στηρίζουμε τις γενιές μας που μπορεί να μη συμφωνούμε με αυτές.

  

Καλώς ή κακώς αυτή είναι η γενιά και αν θες να την επηρεάσεις ή αν θέλεις να έχει συνέχεια, θα πρέπει σε αυτή τη γενιά να σκύψεις και με αυτή τη γενιά να ασχοληθείς».

To άρθρο Αντώνης Ρέμος για Γιώργο Νταλάρα: Έχει τις απόψεις του και καλά κάνει και τις έχει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button