ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο της ομάδας

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει τις “μάχες” του στα πλέι άουτ της Super League 1, αλλά παράλληλα αναπτύσσεται και ως σύλλογος, διαθέτοντας πλέον και ένα νέο, υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

Εδώ και λίγο καιρό, ο Αστέρας Τρίπολης έχει νέες εγκαταστάσεις για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς και τις παρουσίασε με ένα εντυπωσιακό video, κάνοντας λόγο για συνεχή βελτίωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποδεικνύει εμπράκτως τη δυναμική παρουσία του στον χώρο, βελτιώνοντας συνεχώς τον οργανισμό σε όλα τα επίπεδα.

Παρουσιάζουμε σήμερα το νέο γυμναστήριο της ομάδας στις εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Το νέο γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με επιστημονικό τρόπο και πρωτοποριακή τεχνολογία και αποτελεί σημαντικό εφόδιο στη διάθεση του αγωνιστικού τμήματος».

Δήλωση Μποροβήλου

“Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εξελίσσεται, αναπτύσσεται και βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Οι υποδομές του, τις οποίες κατά καιρούς έχουν κάνει χρήση σπουδαία clubs, αλλά ακόμη και η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων η οποία φιλοξενήθηκε και πάλι στο γήπεδό μας αυτή την εβδομάδα για επίσημο αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αποτελούν υπόδειγμα λειτουργίας με τις πλέον πρωτοποριακές επιστημονικές μεθόδους.

Σήμερα παρουσιάζουμε το νέο γυμναστήριο της ομάδας μας. 

Πλήρως εξοπλισμένο, με όργανα τελευταίας τεχνολογίας στη διάθεση του αγωνιστικού τμήματος, με στόχο την καλύτερη δυναστή εκγύμναση και προετοιμασία του.

Το όραμα του κ. Μπάκου και του κ. Καϋμενάκη για έναν ΑΣΤΕΡΑ που συνεχώς κοιτάζει πιο ψηλά και προοδεύει προς κάθε κατεύθυνση, υλοποιείται με πολλή δουλειά και μεγάλη θέληση. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μεγαλώνει και συνεχώς θα προσπαθεί να δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της ομάδας”.

To άρθρο Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο της ομάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button