Επικαιρότητα

Τον χτύπησαν στο κεφάλι με σφυρί μπροστά στην γυναίκα και τον πατέρα του – Galaksias.com

Συνελήφθη ένας 34χρονος ενώ αναζητείται άλλος ένας άνδρας

Επίθεση με σφυρί από δύο άτομα φέρεται να δέχτηκε ένας άνδρας τα ξημερώματα της Κυριακής (4/2) σε πιτσαρία στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ένας 40χρονος ημεδαπός φέρεται να είχε λεκτικό επεισόδιο με δύο θαμώνες του καταστήματος. Σύμφωνα με το voria.gr, περίπου στις 2:00, αποχώρησε από την πιτσαρία, ωστόσο τα δύο άτομα του είχαν στήσει καρτέρι, ενώ ο ένας από αυτούς, 34 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι.

«Όταν με είδαν να βγαίνω όρμησαν αμέσως, ο ένας με κρατούσε κι ο άλλος με χτύπησε με το σφυρί στο κεφάλι τρεις φορές» τόνισε ο άνδρας μιλώντας στο grtimes.gr. Επιπλέον, όπως εξήγησε ο ίδιος, η επίθεση έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και του πατέρα του.

«Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αμυνθώ ξαναμπήκα στο μαγαζί αιμόφυρτος και αυτοί παρέμειναν έξω και περίμεναν με σκοπό να συνεχίσουν την επίθεση. Σε κάποια στιγμή ο αλλοδαπός μπήκε εκ νέου στο μαγαζί και πήρε ένα μαχαίρι με σκοπό να με τραυματίσει, αλλά δεν μπορούσε να κινηθεί στο μέρος μου, καθώς υπήρχε κόσμος γύρω μου» τόνισε το θύμα.

Ο 40χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο 34χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ το άλλο άτομο που συμμετείχε στην επίθεση αναζητείται από την αστυνομία.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button