ΑθλητικάΕνημέρωση

Αποκάλυψη από Ντεσάν για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στην Εθνική Γαλλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Ο Ντιντιέ Ντεσάν το “ανακοίνωσε”. Χωρίς παίκτες από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα παραταχθεί στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας, κάτι που “αγγίζει” και τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης απέστειλαν e-mail στη γαλλική Ομοσπονδία, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της, για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Στην ουσία, οι “μερένγγες” ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα αποδεσμεύσουν παίκτες τους, για να συμμετάσχουν με τους “μπλε” στο Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ήξερα εδώ και καιρό ότι είχαν στείλει αυτή την επιστολή. Είναι απόφαση του συλλόγου και αν πουν όχι, σημαίνει όχι”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Αυτή η απόφαση “κλείνει τις πόρτες” της ομάδας σε παίκτες που είχαν εκφράσει την επιθυμία να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως οι Καμαβινγκά και Τσουαμενί. Την ίδια στιγμή, είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει και τον Κιλιάν Εμπαπέ, εάν αυτός υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτη.

Θυμίζουμε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στο πρόσφατο παρελθόν έχει εκφράσει την πρόθεσή του, να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενήσει η χώρα του.

To άρθρο Αποκάλυψη από Ντεσάν για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στην Εθνική Γαλλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button