ΕνημέρωσηΠολιτική

Δε μας παρατάς ρε Καρανίκα, ασχολήσου με τη Μενεγάκη, ασαπέρα αγόρι μου – Galaksias Portal News

Λίγες ώρες πριν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συναντηθούν στις Σπέτσες για την κρίσιμη τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος και η βουλευτής του κόμματος, Έλενα Ακρίτα, θέλησε να απαντήσει με τον πλέον καυστικό τρόπο στον Νίκο Καρανίκα, μετά τις βολές που εξαπέλυσε ο ίδιος κατά των βουλευτών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η Έλενα Ακρίτα με μια ανάρτηση στο Facebook απάντησε στον Νίκο Καρανίκα λέγοντας: «Δε μάς παρατάς ρε Καρανίκα. Ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη κι άσε μας ήσυχους. Που τόσους μήνες με τη διάσπαση, έχουμε ξεσκιστεί στη δουλειά και θα μας την πεις κι από πάνω. Ασαπέρα αγόρι μου».

Νωρίτερα ο Νίκος Καρανίκας έγραψε απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούσαν με τη συνάντηση στις Σπέτσες πως ο Κασσελάκης «δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα, όπως έχετε συνηθίσει». Συγκεκριμένα, έγραψε: «Καλοί μου άνθρωποι, ο πρόεδρος σας καλεί για να κάνετε αυτό που κάνει κάθε μεγάλος σοβαρός ζωντανός οργανισμός όταν θέλει να υπάρχει σύσφιξη και όσμωση σχέσεων και ιδεών και γι’ αυτό δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα όπως έχετε συνηθίσει προφανώς για να αντιδράτε έτσι, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον».

Στη συνέχεια άσκησε σκληρή κριτική προς τους βουλευτές που διατύπωσαν την άποψη ότι η συνεδρίαση έπρεπε να λάβει χώρα σε μέρος με έντονο πολιτικό συμβολισμό, λέγοντας πως «κακώς ξεστομίστηκαν τέτοιοι τυχοδιωκτισμοί από στελέχη μας που προτρέπουν σε δημοσιότητες και φανφάρες με πρόσχημα την καταστροφή των χωριών και όχι την ανάγκη για συλλογική εργασία».

Ωστόσο, η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Έλενας Ακρίτα:

 

Η επίμαχη ανάρτηση Καρανίκα:

«Στις Σπέτσες με τον καλύτερο τρόπο. Οι συναντήσεις εργασίας στις Σπέτσες που πρότεινε ο σύντροφος πρόεδρος Κασσελάκης γίνονται για την ουσία της πολιτικής κομματικής σχέσης της Κ.Ο και όχι για τα μάτια του κόσμου και τα ΜΜΕ. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι βιώσιμη η πρόταση εντυπωσιασμού των συντρόφων για ανάλογες συσκέψεις εργασιών σε χωριά κατεστραμμένα από τις θεομηνίες που είναι αδύνατον να προσφέρουν το περιβάλλον εργασίας που απαιτείται. 

Κακώς ξεστομίστηκαν τέτοιοι τυχοδιωκτισμοί από στελέχη μας που προτρέπουν σε δημοσιότητες και φανφάρες με πρόσχημα την καταστροφή των χωριών και όχι την ανάγκη για συλλογική εργασία. Πολύ κακώς που δόθηκε πολιτική διάσταση ενώ πρόκειται απλά για αντιδραστικότητα που χρίζει ψυχολογικής υποστήριξης και όχι πολιτικής.

 

Καλοί μου άνθρωποι, ο πρόεδρος σας καλεί για να κάνετε αυτό που κάνει κάθε μεγάλος σοβαρός ζωντανός οργανισμός όταν θέλει να υπάρχει σύσφιξη και ώσμωση σχέσεων και ιδεών και γι’ αυτό δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα όπως έχετε συνηθίσει προφανώς για να αντιδράτε έτσι, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον. Γι’αυτό και θέλει να είστε προετοιμασμένοι με κείμενα και Power point…όσο άγνωστο και αν είναι. 

Είμαστε στο 2024 και καλό είναι να μαθαίνουμε από την εποχή μας και όχι από το ξεπερασμένο παρελθόν με τα άχρηστα τοτέμ και τα ανούσια ιερά. Είμαστε κόμμα σύγχρονο της Αριστεράς και όχι το ντουλάπι του αναχρονισμού λόγω ιδεολογικής οικειότητας και συνήθειας.

Οι τομές του συντρόφου Κασσελάκη προφανώς δεν ενοχλούν μόνο την αντιδραστική Δεξιά και ας είναι για το κοινό καλό. Ο σύντροφος πρόεδρος αρχικά ανακάτεψε φέρνοντας σε δύσκολη θέση από την αρχή την Βαλτωμένη αναχρονιστική αριστερά των δογμάτων και στην πορεία όλη την κοινωνία των ξεπερασμένων απόψεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποτελεί την λύση για τα ζητήματα που προκύπτουν και έχουν στον πυρήνα τους τον άνθρωπο και την κοινωνία όλη».

 

To άρθρο Μαινόμενη Έλενα Ακρίτα: Δε μας παρατάς ρε Καρανίκα, ασχολήσου με τη Μενεγάκη, ασαπέρα αγόρι μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button