Τρόπος Ζωής

Έχασα ένα κομμάτι από την ψυχή μου  – Galaksias Portal News

Ο θάνατος του Γιάννη Ράμου σε ηλικία 47 ετών έχει βυθίσει στο πένθος όσους τον γνώριζαν. Ο ηθοποιός ήταν ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου, η οποία τον αποχαιρέτισε με μια σπαρακτική ανάρτηση και μια κοινή τους φωτογραφία.

Την είδηση πως ο Γιάννης Ράμος έφυγε από τη ζωή έκανε γνωστή ο Ντίνος Παπαρίζος, αδερφός της τραγουδίστριας. «Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου…. τον άγγελο μου… τον Γιάννη μου», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του αγαπημένου της ξαδέρφου.

«Γιαννάκο μου, όταν έμπαινες σε ένα δωμάτιο, φώτιζε το σύμπαν και χαμογελούσε ο τόπος με την υπέροχη ενέργεια σου», γράφει η Έλενα Παπαρίζου και απευθυνόμενη σε εκείνον λέει: «Σ’ αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις δώσει σε αυτή τη ζωή».

Η τραγουδίστρια ευχαριστεί «όλη την ομάδα του λοιμωξιολογικού και αιματολογικού τμήματος στον Ευαγγελισμό, τον κύριο Παπασταμόπουλο, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πάντα ευγνώμων. Επίσης να στείλω την αγάπη μου και κουράγιο στους υπόλοιπους ασθενείς που βρέθηκαν δίπλα στον Γιάννη…».

Παράλληλα, αφού ευχαριστεί για τα μηνύματα στήριξης, ζητά να αφεθεί η οικογένειά της να πενθήσει ιδιωτικά.

Όλη η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Τα λόγια είναι περιττά…. Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου…. τον άγγελο μου… τον Γιάννη μου.

Ένα παλικάρι τόσο πρόσχαρο, ταλαντούχο, κεφάτο και γεμάτο ζωή. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, αλλά ξέρω ότι ακόμα μου δίνει δύναμη για να είμαι όρθια.

Γιαννάκο μου, όταν έμπαινες σε ένα δωμάτιο φώτιζε το σύμπαν και χαμογελούσε ο τόπος με την υπέροχη ενέργεια σου. Τώρα που ήρθε η ώρα να σε πάρει ο Θεός κοντά του, είμαι σίγουρη ότι δεν έστειλε μόνο έναν άγγελο να σε φέρει κοντά του, αλλά τους έστειλε όλους. Σ’ αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις δώσει σε αυτή τη ζωή.

Συνήθως δε μου αρέσει να λέω πολλά, αλλά μου αρέσει να τολμώ πολλά. Η οικογένειά μου με έμαθε να αγαπώ και να λέω ευχαριστώ μέχρι εκεί που δε φτάνει. Ωραία είναι να τολμάμε. Κάθε μέρα, και κάθε στιγμή.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω όλη την ομάδα του λοιμωξιολογικού και αιματολογικού τμήματος στον Ευαγγελισμό, τον κύριο Παπασταμόπουλο, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πάντα ευγνώμων. Επίσης να στείλω την αγάπη μου και κουράγιο στους υπόλοιπους ασθενείς που βρέθηκαν δίπλα στον Γιάννη…

Ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα που έχω δεχτεί στα social, αλλά ακόμα και στο προσωπικό μου κινητό.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα ΜΜΕ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σε αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας. Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά να μας αφήσετε να θρηνήσουμε και να τιμήσουμε τον ξάδερφό μου οικογενειακά.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Έλενα».

To άρθρο Ραγίζει καρδιές η Έλενα Παπαρίζου για τον Γιάννη Ράμο: Έχασα ένα κομμάτι από την ψυχή μου  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button